【新一代KOL Conil之哇】歡樂馬介休討論區(19)香港分部

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
豬豬慶祝馬介休25週年
Tasty Money 港股直播室
【重大發佈】

Tasty Warrants有特別嘉賓啊~😲

2021年11月26日 (星期五),馬介休華浚(自稱馬介休華經紀),將會親臨本台,擔任一日小編😍!更加會拍住本台星級主持,炒輪雷神 一同主持節目Tasty Warrants!想睇兩位會唔會擦出無限火花,記得痴實我地Tasty Warrants喇🎤

@華浚Wa chon

#TastyMoney五週年 #TastyWarrants #可能係最爆最有娛樂性嘅財經節目 #小編表示超級期待 #當然仲有TastyProduction拍片俾大家睇 #馬介休華浚 #華浚
———————————————
Disclaimer © 2021 TASTY MONEY
以上資訊僅供參考,相關內容純屬個人意見,不代表本台立場。投資涉及風險,股票和結構性產品如窩輪、牛熊證之價格可升可跌,投資者可能會損失全部本金,請自行注意風險。
https://www.youtube.com/post/Ugkx1BvA8x5zvs3M7Bzc6XAMfvxYu3vCztxK
好少見到龍哥認真一面
爆may 第一次係現實世界見識到真·音痴
我發現馬介休main channel係冇subscribe豬豬
唔怪得我係佢sub果個tab搵黎搵去都搵唔到尋日邊個出左片
馬介休會員頻道到底係發奮圖強定係迴光返照
日日有新片
發現華𠗕大多搵香港女youtuber 拍片/出街,冇乜男嘅youtuber
係時候了

流量密碼
會員個集造型照片 我女朋友睇唔明rico個gag
但我好似明 係咪我淫邪
flavia 正
自肥可恥
香港旅旅旅竟然有植入廣告
好事
正呀呢集旅旅旅
呢度有冇上鏡嘅fans

難得有廣告,梗係要支持下
之前香港旅旅旅就收看第一
唔知今次點
歡樂馬介休2021十大我最喜愛影片 top3之一
一定係
兩年前,三個人,三日兩夜先得二千蚊
到咗今日,一個人一日都已經有二千蚊
好好睇
我撞到佢一定大叫
一睇到旅旅旅先知好掛住旅旅旅
多謝馬介休揀嚟香港
好有親切感
仲有下集
應該仲有幾集
如果唔係點會拍2個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞