[InSomnia]Dreamcatcher討論區(25)-祝願豬仔早日康復 追星少女97line大勝利日

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
驗眼啦 呢張咁易分
經過兩年嘅洗禮 而家見到雅咁正常會覺得好唔正常
知唔知邊度仲有冇得買Special Edition MD ?
全球最大票選網站 King Choice 日前舉辦「2021 K-POP 百大最美臉孔」投票,拿下冠軍的是7人女團 Dreamcatcher 中的祉攸(JiU)!2017年出道的 Dreamcatcher,比起其他女團來聲量比較小,也因此成為本次最大黑馬。其中祉攸除了擔任隊長、更是隊中的「門面擔當」,而她最被網友讚賞的是不只有單純的甜美,更多了一點點個性與酷酷的感覺,即使演繹起暗黑風格一樣超美,難怪拿下網友票選最美臉孔冠軍!

是咪要紅了
紅緊啦 你估咁多票咩人投
距離一位又近左 下次CB個期DCC生生性性好嗎
https://twitter.com/hf_dreamcatcher/status/1444588653162872834?s=21

全部人隔離結束
咁好彩冇傳染比其他人
有生之年睇唔睇到Jiu入姬榜top 1
Jiu幾時先可以同廢老真人一戰
唔唱姬歌點入姬榜
BEcause I like you
唔夠姬
廢老唱完easy之後空降一
Dc都好難喎除非sidetrack出姬歌
Posion love其實都夠姬
我淨係睇到 "屌阿東"
B-sides official audios surpassing 1M views on YouTube

1.59M : Silent Night
1.53M : Red Sun
1.33M : In The Frozen
1.33M : Black Or White
1.24M : Jazz Bar
1.07M : Wind Blows
1.00M : Can't get you out of my mind
廢老仲有Seolbo同love shot加持
不要再說了
點解大家都係94 娥已經廢老到咁
因為捱多咗好多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞