[InSomnia]Dreamcatcher討論區(25)-祝願豬仔早日康復 追星少女97line大勝利日

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
全員Jessi...
妝黎姐,嚇我唔到既

唔係太識欣賞個髮色
似痴住兩塊紫菜
IVE 4月5號CB,希望DC盡量拉去月尾避到啦。
咁快又cb
新團係狂打 ... 算隔得耐喇 ...
原本都驚驚地佢哋新團會快啲CB,果然...

馬後砲講,可能撞某啲三大嘅團都仲好過,起碼不至於連The Show都照殺,汁都舔埋。
加油
Dreamcatcher天下第一
人擋殺人 佛擋殺佛
明明秀雅冇出聲講嘢
但見到佢 我就覺得佢喺到尖叫大嗌緊
連toned down證件相都咁膶腸...
加塊臘肉兩條菜就係一煲臘味飯喇
do you wanna play a game
https://www.instagram.com/p/CbIsgE3BT7U/
唔止膶腸,重開始Joker上身...
唔知個啲針打左會唔會消 娟b可唔可以返返去scream個時個樣
之前靚得嚟英氣個樣...

好似話打唇針多數係玻尿酸、膠原蛋白、自體脂肪同Gore-tex呢幾種;Gore-tex宜家話係有毒應該唔會再用,另外三種好似話都會消到。希望佢第日還原到啦...

參考:
https://www.chiefrhine.com/tw/guide/detail/%E8%B1%90%E5%94%87%E6%96%B9%E5%BC%8F%E7%99%BE%E7%99%BE%E7%A8%AE%E5%AE%8C%E6%95%B4%E6%AF%94%E8%BC%83%E4%B8%80%E7%9C%8B%E5%B0%B1%E6%87%82
有冇諗過係本人唔想消
的確似係咁,super so9sad...
脫飯了
之前賢話娟錫咗啖落佢隻手到 有個好厚嘅唇印
娟即刻話 邊到厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞