啤梨晚報即時討論區 (39)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
睇左30先明 up 緊咩
唔通係搞唔成
以學歷論 咁成個lihkg 有幾多人可以反對大交合
可以食飯屈多個餸 有多兩舊叉燒

或是係過嚟乞問下去邊間寄宿學校可以直上劍橋牛津
覺唔覺Mirror隻專輯《One And All》震撼過當年Eason隻《U87》
https://lih.kg/2730167
擺明以課金搵食就係佢生存之道 出左hk 就 比鬼佬問 who? 咁你明啦
諗起浩南
學生時期 曾經聽過 錫安講末日論 聽左年幾 不得不講 係大開眼界 只係我推介比人聽時 冇咩人屌返我轉頭 講邪教野唔應該聽(或者我冇聽入耳) 好彩之後聽返my 台 熱狗 光明頂 代替左聽末日論
蓋清發功
一到禮拜六又發功撚mirror
最大問題係呢條友唔識講英文
讀過shitty 衰極都識講幾句啦
牙正英文其實都差但一樣識表達俾鬼佬明白
你留意吓佢就知
利申以前我鍾意過佢對住佢節目打J
呢啲你都好
btw 牠極可能到左英國 有得啅牠
莫講話大交合
連林鄭都冇乜邊個有資格屌啦
以後我喺cctoy開post都要貼返張學生證出嚟
呢樣真,齋論學歷大把蟻民冇資格屌港共班膠官,更何況係沈博士

成日話讀得書多就係冚家剷,正因為睇見呢堆人反而離哂地又冇良心
選舉委員會要+750

咁樣我地就可以控制委員會,至少搶20席立法會議席,仲可以投黃營特首
岳義士就係cctoy口中嘅低學歷無學識、又有份笑鳩劉細良沈國師嘅五毛分化撚喇
就算唔講到癱瘓港共政權咁遠,一早有人質疑初選本身就係黃絲版功能組別,班推手又無視港共DQ甚至發狂拉人既plan b或其他應對手法

同埋原來坐喺樹聲大大嗌35+就贏,咁過往啲人使鬼上街抗爭畀狗咬咩⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞