建築大判有邊間係正常

642 回覆
8 Like 95 Dislike
周圍都閪
新輝大西北盤一樣係垃圾
邊度高人工去邊度
發現好多人都講小左間近年黎最強大判, 安保
寶嘉 法國佬🇫🇷
最撚閪姐,無人敢落佢標,快手D食屎啦
對內好似幾好,做野垃圾,D人垃圾
金門學野最正統 但d 老闆就痴l 左線 咩鳩都屌 安全好大權咩鳩都停 forman 就唔l 做野 engineer 做l 埋 有咩就係搵engineer 所以好l 7忙,每一個temp work 有齊圖有人check 過哂先比用,少一條都叫你汁番先比扎鐵落石屎
每一部機器都要check , 冇check 到唔比用。。。總之咩鳩都嚴,Methord statement 你預冇一個月都唔洗簽哂d 名,安全佬,PM, EM comments 多l 到。。。crane lorry 冇整lifting plan 唔l 比用。。。下刪一萬字。。其他大判唔會有咁多呢d 西野 想真心學野可以諗下
👆🏻講緊civil job
aa mtr 好多金門底
以前金門算多盤,就係因為咁撚嚴,個個都唔敢低價投,所以家陣摺左好多了
一定係新輝
入PY等仆街
有冇見過一個SPM 係落石屎前一日會手爬個falsework (16m 高)去睇個馬騮頭穩唔穩陣? 我真係見過 d 人癲l 到。。
HH算係最好
聽聞係人妻
而家番生啦 多盤到。。client 而家寧願貴d 都唔比其他西大盤。。做l 埋佢個份,講緊civil job
有中建offer 真係咁差??
你睇佢d document 質素先啦 垃圾 9黎
係 新仔真係比人屌 百屌成材 除非你生得mk..😹 呢行都係欺善怕惡
個呀姐5:59已經企係閘機
支那佬其實福利幾好
不過一來係中資
二來好睇你識唔識幫阿公含撚
所以都係不了
咁唔錫身?
點解會咁忠誠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞