【I/A】守望傳說 Guardian Tales(63) 免費50抽留名中白盒|下下期有新玩家&回鍋活動

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
應該無,輪住復刻。
呢隻驚急唔黎 課金都解決唔到所有問題
抽就建議keep住抽既 鑽除左抽野 其他性價比都唔算高
除非你可以好狠下心 忍得住唔抽角色同武器去追進度(持續以月計)
每日買埋第3次咖啡(200鑽)+間中300鑽覺醒石
日子有功多少可以追返啲練角進度

如果唔係 練角速度係咁多就係咁多
最緊要幫你現有角色排次序 每日足咖啡+拎齊資源
本身入坑遲 想追就要比人更有耐性先可以玩到落去
得韓服有 暫時國際服未見
詠春正宗難民營(香港人公會)
亞2現排35
招今季2.5億以上打手2位
每日3刀,需加tg,頭2日公會戰需用tg傾當季策略
tg健檢: http://t.me/jimsin10538
大家可能再問係未葉問公會:前身係
葉問起唔起公會:唔起,本人亦無睇開
公會目標:穩定站穩前50,開心傾下計
呢期萬聖節skin就是了

上年halloween冇買 等到呢期

仲有聖誕同2021skin好似都係

btw你升一隻升左個半月是咪出左咩問題
係咪日服?土花前期做主控無咩問題,不過都建議抽埋土弓,佢有減防遠攻都好值得練
土花先練,佢本身就比土弓更適用於多種模式,之後有普狐就練埋佢,到要砌公會戰隊伍再練返土弓就得
諗住平均升左四星先,好似整體似益大D
土杖入訓練室所以最後先升
同埋好似玩左第3個禮拜先做到auto所以遲左
想要 tg?

紅色剔左係已經連專,想問下目前我有700幾張里程,換邊兩個把專武比較好?定係換1個三星角連專?
建議你等多幾粒鐘抽埋300魔金箱再諗
你練度太低 換唔換分別都不太大
快啲練起一隊先換都唔遲
真係要換就聽日抽埋300魔鋼箱
唔中暗刀專可以換換佢
另外留低300里程 預有超級OP角出換專

估唔到我羅馬傷害得28萬 韌性得13x萬都上到大師
不過應該好快俾人打返落嚟
因為我係月初先入坑

而家都集中用體力打進化石,主線到第十章,噩夢到世界6
因為分左區,大家實力差唔多係一group
每周都係130名左右 想上打前100
諗緊阿伯 公主 光MK 光天 應該點擺陣先易打
感覺阿伯做隊長擺佢係最下招技成日打唔中

我無咩研究,每期差唔多咁攞 都係50左右。
不過試過攞過呀伯同公主做隊長,最尾都係公主穩定啲,攞呀伯會跌出100
我見排行榜,D人都係用阿伯做隊長
但係上唔到去睇佢地點擺陣
岩岩抽左300魔鋼箱,得露西支杖
用全光隊輕鬆啲
一日到黑都比人打 容易上分
屌抽唔到暗坦有排卡天梯
我都見到,上星期試過學佢地攞過一星期,點知跌出百大,之後又換返公主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞