【I/A】守望傳說 Guardian Tales(63) 免費50抽留名中白盒|下下期有新玩家&回鍋活動

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你將完整既光隊升完 應該就過到: 公主,99,光弓,光琴。
試過將mk99擺去訓練室 姐係得光琴係4星去打 入場無耐就死剩公主(主控)係咪正常
首先要將光琴練到5星先,咁開先開佢特殊能力,另一方面你練度都係一個問題,你望下個基地LV 同圖監加成,依度太低,你盡量開多點提高下角色能力。
水庫蛇boss d𡃁會唔會重生?
啱啱入坑,有無公會收人?
睇完都唔明佔領戰點玩
11-6係睇你走位 之後先係坦度同技能cd
我會建議你帶公主 光琴 天使or另外嗰個公主 同埋2星嗰隻蘇熙 要佢-cd個buff
我當初冇光琴 轉咗做2星版伊娃都過到
或者你抽隻加坦度嘅角色 eg 海軍/阿婆/暗坦
印象中未改弱之前 我公主韌性好像得3x萬都過到
追post 上面好多招人
同公會戰一樣每日打3場
不過1星期1cycle 打兩週
佔領建築物 然後打控制塔boss
打完就落下一層 打晒4層就完
每種建築物都有唔同效果 自己click入去睇
唔好諗主線住
你要做2樣野,
1)至少主玩呢隊3隻5星(可以訓練所一隻),至少一隻突滿,
2)你去打鏡關,全員上哂鏡飾+鏡盾先,
3)睇你咁多錢應該冇玩過升武,去搞下升武儲圖鑑先.
新公會招生 [金魚與兔兔]

戰力不限 歡迎新手 中手入會

每日要齊三刀~
唔該師兄 第一點我可以做到 公主都啱啱升到突滿
想問下公主配鏡盾係好過推進盾? 兩個我都有 一直以為推進盾會好啲
唔該師兄 武器圖鑑你唔講我都唔知有用 會等陣研究下點升
陣間會試下你講嘅打法 唔該師兄
試下用火補同暗坦呢兩隻
你輸出唔夠既咪要考慮換加攻擊力既盾
咁低練度都打到11-6 隻阿伯真心離譜過公主好多

棄左一排冇玩
入隊4隻加火奶 土羊狐狸有專 其他都冇
可以點組 棄前卡左係12章
刷碎刷滿公主先
然後訓練室個位比火奶/狐狸/暗坦海軍
應該夠過主線

今期光琴 九尾 火牌 有pick up 要抽抽佢
其實係
我抽左120抽唔中 都即時用非卷換

想問下大家打stage1 boss 輸出大概去到幾多
今日搞左幾粒鍾模擬器都入唔到GAME,據點戰都唔知點搞
係手機唔識禁FAIL哂

個暗坦得79,所以死快,如83,應該可以再高2-300萬。
好癲
我要落一補一坦先夠抽 輸出少一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞