[電子雞]女拳張芊穗恥笑大會(2)阿富汗一亂佢又出黎拉客 借政治撈油水自肥

1001 回覆
61 Like 20 Dislike
vet.biologist.mel.cheung

視姦下芊穗個西洋抖陰
發覺佢啲表情真係好思覺
2個ig 都俾人bam左只好玩抖陰
佢咁attention seeking無social media玩會自殺
張芊穗Melissa Cheung 真係好頂癮 連Karen 個真身都即刻衝入黎,醜人多八怪
9秒9衝出黎認頭 咁想唔恥笑都難啦
幫推
1000 follower先得1個人支持

你有無諗過
其實有999個人係follow你安便每日恥笑同舉報

我就係其中之一
唔會啊,就算Facebook個人acc都可以set上傳圖片係高清同低清
高清係真係好似全像素咁(但實際壓縮左幾多唔知)

嘟嘟鼠個Facebook page仲未摺
下面呢張係我啱啱喺個page down落嚟嘅
Just like I did before
咪就係你所講嘅高清圖

https://www.facebook.com/1792040907584131/photos/a.1792132607574961/3985461571575376/?type=3
但實際壓縮左幾多唔知

你講完呢句有無笑呢
又裂做雞又要拎貞節牌坊
未執?

咁我即刻舉報先 你貼出黎都係想我地狂舉報啫

收到
以前啲人都覺得地圓說係精神病同歪理9up
其實唔係樣樣野都好似數學咁精準一係啱一係錯
我就唔會講到咁死囉
有啲連登仔都覺得女人有婚前性行為係好癲添
咁係咪女仔有性經驗就係離經叛道

以上面幅圖為例
佢都係講緊男人可以赤裸上身
女人裸上身就被禁止嘅雙重標準問題
唔通呢個情況有誇大到咩?
究竟係有咩咁痴線 咁妖魔邪說呢我真係想知
唔衝入黎你咪又話我淆底唔敢入黎對質
我無論點你都有辦法打到飛機
咁我同你係咪都down到張睇落同高清無分別嘅圖呢請問(via the link)?
嘥氣啦
同你唔同意見就要人摺埋咪即係啲右癌講嘅cancel culture
咁你同左膠有咩分別啊?
言論自由呢?
驚啊?驚比人ban啊?
連六寸肥仔都頂唔順飛咗佢
呢度巴絲好似無話過婚前性行為好癲?
連登主流都係想早啲破處多啲
聖心就話叫你地唔好婚前搞
你似乎去咗第二個平行時空咁喎
係度偷換概念

我地好似無討論過赤膊問題
再者呢個問題小學生聽完性教育講座都可以駁柒你啦

其實大家都屌緊你仇男仇到
連林鄭都要奶 仲讚藍踩黃
咁都唔撚係痴線?

你真係想我貼多啲你啲偉論
我一定奉陪
你淆撚咗成10個post架啦柒頭
依家標題寫到明你用阿富汗女性呃人課金

俾我講中咪識上水 影響生計就特別快反應
有分別 完
無更新唔係因為under review無得update咩
我有俾你講
但你論完有問題嘅歪理 係要俾人清理

你有權唔撚倒你屋企嘅垃圾
垃圾係你嘅私有產

直到你累積垃圾到影響公眾衛生
你鄰居就有權投訴

就係咁簡單
熟驚唯一米路都斷埋
咁你post返對比黎睇下啦
點高清原圖法呀?
得個講字
你make accusation唔係要我幫你舉埋證呀嘛?
唔入黎覆版本:

依家標題寫到明你用阿富汗女性呃人課金

俾我講中咪唔敢入黎 影響生計就冷處理

無論咩情況都apply到嘅講法係詭辯
低水平就好易覺得頭頭是道

其實只係我被人騷擾得耐到要覆
本來諗住越覆越比到你啲痴線歪理exposure就消極對抗
後來覺得唔反駁其實對被影響到嘅人唔負責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞