[電子雞]女拳張芊穗恥笑大會(2)阿富汗一亂佢又出黎拉客 借政治撈油水自肥

1001 回覆
61 Like 20 Dislike
佢咪就係重口味都岩先可以講body positivity

佢肯接納毒撚樣既人推廣毒撚樣都值得愛

根本係幫緊你地 企你地嗰邊

然後你地咁憎佢
你咪繼續FF囉
臭雞扮上菜,有着數就身體自主
無着數就男女平權
送撚曬你班垃圾去阿富汗果d啱曬

同埋我一早結埋婚啦
似你做埋老雞無人埋單?
你好彩搵到個肯接納你嘅女人
其他incel無咁好彩
但女權會繼續提倡body positivity
等多啲incel會被接納
呢啲就叫以德報怨
你眼中全部男人都係毒撚咪毒撚
咩人咩圈子
垃圾係識返班垃圾嫁啦
一世都改唔到

去支那咪夠曬身體自主囉
一街都係雞,成班你同事
根本歧視男人就係你地男人自己
我從來唔會話毒撚/incel垃圾
我仲幫緊佢地添

連登毒撚唔該睇清楚你地自己人係點樣睇你地
毒撚最大敵人唔係女權
係嗰啲認為你地係垃圾嘅優勢男人
Just to say hi 芊穗
I’m not 芊穗
I’m just one of her fans☺️
My name is Karen the feminist
Nice to meet you

You can say hi to her on her Facebook page
https://www.facebook.com/meltoo.edu.hk
一群交不到女友的歐美「直男」 如何發展成危險的思想炸彈?
https://lih.kg/2730976

笑死,呢個post入面鬧毒撚係得啲「女拳」、「仇男」、「自稱gay」嘅戶口
今次又要多謝千碎引咗咁多新人入嚟
話時話tg group report有冇難度 潘鳳開咗個谷 仲話要進軍youtube
我就睇下佢幾時拎番21萬ig番嚟 到時瘋狂report
老衲單嘢有冇Backup
潘鳳披床有露過閪咩
當然無,潘嬸永遠都係攞d大sticker遮住,呃d傻毒

潘書韻玩抖音再加上個弱智表情,閒時都可以俾班親戚笑下
人哋自稱出生書香世家 唔知啲親戚朋友見到自己家族有人做雞有咩諗法
大尺都係得個屎忽睇 ig twitter大把 仲要係免費
家門不幸,出左個精神有問題既潘書韻

潘嬸真係多流出,成個身都俾大家睇均哂,又要直播r禮物先派福利,福咩撚利支那語,全身個閪窿都打開俾人睇哂啦
電子乞衣
見佢伸個頭出黎就扑傻瓜咁扑
佢個tg group成堆毒撚當佢女神咁吹捧真係好撚好笑
當然,一陣無得睇佢發姣個樣咪無樂趣
無得睇佢個智障阿嬸樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞