[電子雞]女拳張芊穗恥笑大會(2)阿富汗一亂佢又出黎拉客 借政治撈油水自肥

1001 回覆
61 Like 20 Dislike
認同佢=/=係佢本人
佢自己有10k followers
連登有一個半個幫佢講說話唔過份呀嘛?
唔難理解下嘛?

不過我講得我認同佢
你連帶憎埋我都無所謂
但你將佢講/做過嘅野入我數就唔公道
同樣我講嘅野都唔會100% represent佢

唔通你係高天鷲本人咩
你知唔知你bio 點讀?
人類唔扑嚠無reproduction 點樣存續至今?

所以淫賤係身體本能地幫助人類唔絕種嘅機制
淫就無罪 係人類作為生物必須

而且研究指出女人俾男人更淫
你屌人地果陣往往屌埋自己

寄裸照鹹濕簡訊 女比男多
https://tw.appledaily.com/headline/20110719/HLMXVEXHP3ZOXEBWWTOX4P4TGE/

為何男人論性就是咸濕,女人論性就是開明?
呢篇反左膠女拳 女人寫嘅

https://www.vjmedia.com.hk/articles/2015/01/22/97002#%E7%82%BA%E4%BD%95%E7%94%B7%E4%BA%BA%E8%AB%96%E6%80%A7%E5%B0%B1%E6%98%AF%E5%92%B8%E6%BF%95%EF%BC%8C%E5%A5%B3%E4%BA%BA%E8%AB%96%E6%80%A7%E5%B0%B1%E6%98%AF%E9%96%8B%E6%98%8E%EF%BC%9F

港女貪錢不勞而獲 就係罪
因為人唔係與生俱來有金錢
為錢賣身係對錢財身外物擁過於貪婪 但係又無工作能力負擔 咁咪用身體

一邊屌男人咸濕 一邊收錢
即係靠班男人先搵到錢 人地俾貼士你仲去屌個恩客

咁你係想無人幫襯你 賣春都賣唔出先開心?

甚至不擇手段用性侵受害人搵錢就係無人性 張芊穗就係人版

而你張芊穗除衫都無人對你有本能慾望
呢就令你無辦法認識呢個道理
你真係好偏執
解釋左咁多都要用我係張芊穗黎講
我鄧你身邊人慘
你應該都係嗰啲唯你獨尊
其他人點講都無用嗰啲人黎

然後我反駁你嘅時候
唔小心用咗我黎解釋論點(which is natural)
你又可以捉住呢個我黎話我自認係張芊穗
你認同佢 我就屌柒佢
等於屌柒埋你 因為你淨係識搵佢代表自己

等於藍絲認同林鄭
我屌柒林鄭政府其實一樣令藍絲情緒失落

你同張芊穗連基本邏輯都無

你否認係佢好簡單 大大聲屌佢係有錯就得
事實佢去邊度都俾人屌 唔係香港人/男人/連登仔針對你

佢屌柒全連登女性 如果你唔係佢
佢係有份地圖炮屌埋你

邏輯上你出現母親的抉擇:

1. 張芊穗屌連登女性 你係連登女性用戶
但你撐佢屌你 即係你係圖中所所講嘅人
你女人之家上連登本身就令佢反感

但你上黎又要推廣佢
等於小粉紅對連登嘅自由民主反感
但你作為小粉紅上黎sell 大中華一統理念
是否搞錯什麼

2. 但係你唔撚上黎吹奏張芊穗
更加證明佢無人理無人支持
口講憐登 但係日日上黎 你話你自己可唔可憐

咁你以後上黎好定唔上黎好?

一個只識抵毀女性嘅失敗者
因為自卑 其他女仔外型靚啲

正常樣嘅IT男已經得罪你
可況其他女性係競爭對手添

你撐佢即係弱智on9
因為你多次俾人捉到係佢

而且呢幅圖令你邏輯矛盾
你撐佢即係弱智on9 因為佢反連登女性

你認同佢但又上佢最痛恨嘅連登

咁你係認同定唔認同佢呢

咁你係咪又認同性罪犯買電子續券?
我無針對你本人 只係針對你張芊穗嘅理念

張芊穗個林鄭唔屌得
你認同佢你咪就係同香港人作對
點偏執法?有統計數據
有新聞來源

仲引用女性觀點 唔係用男性角度出發

都輕易點出女拳邏輯問題
我無針對呢個身份

我對事不對人

每次貼張芊穗啲歪理出黎反駁啫

仲引用數據支持
夠晒學術性

你唔好咁多歪理咪唔洗俾人屌
我係叫你call支持者入黎理論

你call到邊撚個呀? 咪又係得張芊穗你自己

你連小學都未讀好學人論社會問題
你到今時今日仲撐佢已經係證據
其實你狙擊我嘅時候只需指出我係張芊穗同道
後面你點屌我撐佢係弱智on9都無所謂
一樣做到你屌女權目的

但咁同直接當左我係佢本人係兩回事吧?

你屌藍絲係會針對藍絲個人行為/言論
你唔會將佢直接當成林鄭咁屌架嘛係咪?

但你每次留言都企圖令所有人相信我係張本人
咁我會好不便
其他人會因為佢做過講過嘅野challenge我
影響我發言正當性
但我唔係佢 我唔會100%同意佢同知道佢所有動機
咁我可以點反駁?

同時我嘅發言亦都會令人相信係佢本人意思
變左我要忌憚發言會唔會影響到令一個現實嘅人聲譽
咁樣我係變相削減左言論自由

定其實令我無言論自由係你目的?
Cancel culture?
你用埋張芊穗啲垃圾英文仲唔撚係佢咩
無睇你嗰啲論點
我講緊你係都要當我係張芊穗呀大佬
我見到已經唔使睇啦
我應左咪又係俾機會你話我認係佢
早幾次同佢打完,發現佢已經唔會主動覆我
咁你呢一刻咁應咗我囉
佢係有specific指邊種連登用戶吧?
我同你唔係佢指嗰種人點解要對號入座

當然佢標題寫連登用戶係地圖炮咗
但連登成日都連登仔乜乜物物呢樣嗰樣架啦
唔通個個都對號入座咩
啲人咪又係照咁上
唔通俾人話兩句就唔上咩
上面唔撚洗睇 已駁撚咗
除非你是佢 才可與佢常在

講Cancel culture 女拳認第二邊個認第一

Johnny Depp:「取消文化已經失控。」
https://lih.kg/2721253

唔好意思又秒女拳

你女拳知唔知Amber Heard仲有無頼屎打人?
佢係只連登用戶

你係咪連登用戶呀屌你老母?

你又話應咗我就係認做張芊穗

咁你呢一刻仲回應我

你就係張芊穗
佢唔係話林鄭唔屌得
佢係話唔好用侮辱女性嘅字眼
因為咁樣會牽連其他女性
唔係叫你無視林鄭所作所為
唔好咁易上鋼上線ok?

正如鬧梁振英係廢男人
咁其他男人咪中槍囉
咁係咪叫你唔好鬧男人等如叫你唔好鬧梁振英先?

我自己覺得臭閪 八婆ok 只要針對個人
唔係針對女人as a group
咁我針對張芊穗點解你又話唔得

我又唔係針對其他人

你咁大反應因為你係佢

我攻擊張芊穗個人
你正常係唔會覺得有反應
除非你是佢
講完呢句 你仲繼續覆我

覆咗幾多次呀~嗯 ? 係咪好嬲呀~嗯?
女拳小丑

上一層你有用你同佢,即係肯定左我係有別於張芊穗
所以我可以回
同埋我都有用返佢,唔明又點自認法
我自己覺得張芊穗當塊閪八達通係臭閪 八婆ok
只要針對個人
唔係針對全世界女人as a group
純粹講道理
我見到有誤會咪嘗試理清
我同佢係女權同道都夠足夠動機幫佢澄清
唔需要一定係佢先會幫佢講說話吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞