有冇巴打想溝鬼妹2 SUPER

192 回覆
25 Like 18 Dislike
而家住我隔離就搬嘅韓妹韓仔,都狂打pat,嘈到呢

以前college個室友都係咁
隔住條走廊都聽到佢條女豬叫
最好笑係佢哋播住交響樂扑嘢都壓唔住把死人聲
不如你開個谷放條link出黎好過
agger
好似有個survey係話鬼佬鬼妹覺得sex可以早過講love
Tandem利申:識到好多土耳其,俄妹
想問鬼妹鐘唔鐘意男人地染髮?
歡迎加入群組
邊首?

我嘅話我會播Rammstein(睇返我個名)
我識一pair fd時性行為,跟住...十幾年囉,而家生咗兩個
tandem唔係學語言嘅咩
德國巴打?
睇黎呢度可以儲齊西歐巴打
莫札特第五交響樂
已經好L嘈都冚唔住
去洒吧唔通剩係坐喺度飲酒咩除咗學仲有其他嘢可以做
我都想係德國J
下年佢地去Montreal,我可以諗諗
我要求唔高,魁北克妹、黑妹、其他妹,都ok
真心覺得要重新學過/make sense of dating and relationship in general
我以前認知淨係得做朋友->一齊->扑野
不過其實even外國都唔一定係得casual sex嘅
Date又同fd唔通玩法
Fd要自己慢慢work out對方點諗/要多d去追
一開始date嘅話已經at least知對方對自己有一定興趣/想搵d咩/大家workout一齊夾唔夾
真心覺得要重新學過/make sense of dating and relationship in general
我以前認知淨係得做朋友->一齊->扑野
不過其實even外國都唔一定係得casual sex嘅

外國(西方同西半球)嘅意義係你可以有好多option,唔駛困死一種玩法
就算伊朗都唔係真係咁strict,大把人犯禁周圍扑嘢,大家接受而唔篤灰就得

不過可能要畀多啲心機去睇一個人人品,我個人認為 拍拖 就點都得,但係非港人老婆人選嘅話,可能要自己好好考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞