有冇巴打想溝鬼妹2 SUPER

192 回覆
25 Like 18 Dislike
前言提要:

隨着五眼聯盟之中嘅四國開放左救生艇計劃比香港人開展新生活
大家嘅眼界同選擇亦由只係喺香港裏面跳到去世界各國
咁當然已經搵到港女穩定拍拖嘅咁就恭喜你啦
但係相信香港本身都有好多單身嘅巴打
亦都唔係個個都對男女之情唔憧憬
機會係留俾識得珍惜嘅人
對於好多一個人準備去外國生活嘅巴打

你哋又有冇諗過溝鬼妹呢?
如果有嘅話又有冇咩方向同埋計劃呢
喺依個背景嘅前提下開放歡迎歡迎大家熱烈咁討論
因為呢個情況大家應該都係合作關係
你都唔知大家想溝嘅對象係邊個所以好難會構成大家需要互相競爭嘅情況
況且人哋外國人人數都唔少所以可以嘅話都係選擇互相幫助
交流乜
想溝就去馬 西方文化好直接
好多直情扑完驗左貨先睇下Date唔Date
都睇人,有啲話明no hookup

同埋hookup同正職甚至政治傾向可以完全冇關係,好多做好正嘅正行,都可以係乜都得

我唔係成功人士,但係我衷心建議唔好assume任何嘢
好多時話no hookup 既
約到出黎見果時都食得
網上好多人話Anglosphere對亞洲人stereotype 最嚴重 歐洲就算唔計東歐 啲女都易溝過五眼國家?
應該咁講物以罕為貴
Anglosphere 既國家相對上國際化好多
同Asian 接觸都比較多&耐
自然會多d stereotype

其他西歐國家對Asian 既態度就係不理不睬
英國論融入上易d
純食女西歐易d 但社會唔太會俾機會你融入
感覺啲崇韓崇日多過英國好多
尤其是德國 當時去南德住個幾個host屋企有漫畫
日韓event規模大好多
反而我係英國讀書個幾年冇乜識到鬼特別鍾意亞洲文化
黑人差仔就英國好食香 亞洲人唔算好visible對比北美
東亞人係邊都係最唔受歡迎
弱不禁風又白雪雪
文化上又太拘謹含蓄
相處上就係不停算計同搵你著數
深色人種會受歡迎好多
啲柒野睇出面啲連登仔都知
我身形都ok 185up 有做gym
就係衰在同啲靚鬼妹傾會freeze左

你過左歐洲之後有冇對左膠有咩睇法
我唔係咁樣認為
1. 你唔夠bulk係你嘅事,其實好多「深色」嘅𡃁仔都好瘦,佢哋冇話有絕對優勢,可能詼諧已經係優勢,唔係身型定咩。冇人要你一樣要菲仔/黑仔咁bulk夾肥先至易yo女。
2. 「深色」人同音樂呢 類嘢比較有關係,同埋入咗主流pop culture,而動漫相對冇咁主流,亞洲菜(真係refined嗰隻,唔係濕鳩food court)都唔係咁主流,可能只係拍住soul food。短啲講就係 當你又唔係日韓系,你又好難直接去sell唔係你嘅文化嘢(如果要咁諗嘅話)。
啲柒野睇出面啲連登仔都知
我身形都ok 185up 有做gym
就係衰在同啲靚鬼妹傾會freeze左

你過左歐洲之後有冇對左膠有咩睇法

其實伊朗阿拉伯印度男 都唔會特別有優勢,但係真係唔係身型(佢地好多都bulk)輸蝕,而係 佢地同西方一樣有好大文化距離,佢地都學得吃力。

西亞南亞都咁上下,一到第二代就融入得好好多。真係要講Asian輸蝕,證據係要喺第二代身上搵,但係咪真係咁大劣勢,我又唔覺。我見啲Asian𡃁仔 面頭有咩朋友唔難睇得出。只有佢地唔想識某啲人,冇話個個唔想識佢地。
文化唔同
成長背景唔同
唔會太多批評

身形好既 只要性格外向就易食女
呢度d女唔係點睇樣
我侏儒身高又瘦削都大把女食
我只係講返個人觀察
呢邊不嬲prefer tan skin
白雪雪既太普通 要白既都可以溝返白人
個人經驗
東Asian仔既幾多代都好
融入到既都係極少數 大部分都係圍爐
當然其他既種族都會 但情況少好多
利申住西歐
個人經驗
東Asian仔既幾多代都好
融入到既都係極少數 大部分都係圍爐
當然其他既種族都會 但情況少好多
利申住西歐

如果一啲Asian仔都係我嘅身高,又瘦,又唔會學啲大隻仔咁揀(得落)啲大份妹,我覺得其實好正路。較高嘅Asian仔都係瘦嘅多,人哋啲女重bulk過我哋呢度啲仔,咁我唔會怪呢兩方嘅人點揀
膽大心細面皮厚 做曬香港D Player野就得
仆你個街 落地幾日已經有人約去Date
屌你老母係香港未試過咁撚激進
講多啲巴打支持你
你邊個國家
荷蘭
係度五年 食過二/三十條女
全部高過我, 非肥婆怪獸
我諗除非個人Alpha覺醒
同埋真係要肯去試唔係齋諗同睇
多方面混合學習嘅話會成功
巨人獵手
我矮者
呢邊個個都坐等米七幾
巴打你分享多啲
你應該點都會有啲料到
等多啲男仔可以受惠到
加油
支持你
敢問巴打身高幾多
大唔大隻
幾時生幾件第時香港國家隊有個人踢阿積士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞