有冇巴打想溝鬼妹2 SUPER

192 回覆
25 Like 18 Dislike
殘障身高
正常香港人身材偏肥
唔好搞
驚做爸爸
會唔會好似電視咁,飲飲下醉醉地去左人地宿舍訓
交友app/落club?
唔同方式會有唔同玩法
自欺欺人無用
利申 食女無停過
工作上都做到近乎無asian 男人入到既工 (西歐minority 搵high end job比英美更難 外加我唔識當地語言)
永遠都會有人好似我咁好彩
但你要睇返大數係點 唔係睇得左果幾個
我指既唔止係香港人 東亞人包括支日韓台
巴打但我想你講多少少
我嗰啲鬼妹大波身材幾好嗰啲通常佢個partner都係幾大份嗰啲
我鍾意依一類型嘅女仔嘅話我可以點樣做
邊方面可以提升自己
我唔介意要落手落腳做但係我希望知道有個明確嘅方法
冇計既得利益者為咗維持自己利益
定會盡量阻止啲人覺醒
因為啲人醒咗就會做改變
情況亦都會有所改變
將某類人諗成同中共一樣咁成件事就解得好清楚
當然喺香港我都遇過唔港女嘅女仔
巴打歡迎你分享更加多你嘅故仔
想問吓你本身係靚仔普通樣定係其實算中下樣?
因為如果你本身條件不佳但都有好嘅成績其實你真係有相當嘅能力值得讓人欣賞
公屋撚窮毒矮
樣最多好中上男神少少
食得多女純粹因為kpop
佢地覺得我生得似
其他就靠自信, 搞笑同溝通
(當然唔係靠downgrade自己黎搞笑)
之後自己乜都玩同本身做酒吧所以識調酒
工作上就。。 靠勤力
一路半工讀交學費 一路勁chur咁做intern
因為Covid 我兩年用左四份intern
由banking operation 做到front office
再搵埋而家份Investment工
當然有得揀梗係想要身材好
但係通常比較吸引人體格嗰啲都係同做gym離唔開關係
你令我諗起金鐘國熱愛運動到其他熱愛運動既人都覺得佢癲d女覺得佢愛運動多過愛佢地
巴打啲女點識
我估歐美有樣野好就係佢地社會對溝仔/女或者「認識異性」冇咁污名化。香港人始終對進取少少既結識異性行為冇好感,同性會覺得你有威脅,異性會覺得你狗公姣西/就咁就理你好冇矜持/好隨便,週圍d三姑六婆又會講你是非。

外國人會平常心少少

利伸未去過歐美,純估。
我諗都係,雖然我冇乜具體後生圈子
你自己諗嘢功利就唔好話全世界人都功利啦
香港人對香港以外都幾大誤解下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞