(絲打入)想唔想知點解你男伴唔想搞你?

256 回覆
269 Like 69 Dislike
上面解釋左
係因為覺得享受sex係羞恥所以做左咁多年人都冇探索過自己身體
唔願意接受自己有性慾
到三十幾歲性慾增強先發現連自己點樣會舒服都唔知
所以我係主張女性要了解自己先

而以上講既係香港好常見
佢女友十六歲
玩幾年轉過個再講啦
如果一個三十幾歲男人話佢打飛機未試過射精
或者冇打過飛機,又會唔會覺得奇怪?
當然呢個世界咩人都有
但如果有嘗試了解過自己身體,試下自慰
冇乜可能未高潮過
自己知邊啲位舒服先guide到男伴令自己舒服
唔好意思喎 本人真係冇高潮過 你有高潮恭喜你囉
但唔好講到咁絕對啦 試過自慰了解過自己身體就會識高潮咁
講廢話 唔屌因為唔想屌
除非身體有咩問題
否則唔難高潮喎,入面冇,豆豆都有啦
豆豆點同入面
好似睇過 d documentary 話有一定 percentage 嘅女人真係唔會有入面嘅高潮
人地講好多人都唔知高潮為何物,而你係話有人唔得。

咁實情係真係有人唔可以高潮?定係搵都未搵所以唔知?
我講既高潮係包埋豆豆
有啲人連豆豆都未試過嘛(摸都冇摸過)
所以我係講全部
冇指明入面
有時唔係我唔想serve條女,係條女連邊到舒服都唔知,問都冇用,試又話分唔出。
我就係講緊呢樣野
有啲又太怕醜唔好意思講
入面都好難 唔敏感嘅真係唔知有咩辦法
入面係難要慢慢搵
亦都有可能有啲人係好難好難高潮到(甚至冇)
所以其實好攰搞一輪可能都係得個吉

不如慳返啖氣
咁好多女仔其實都係鍾意搞野個親密感多過快感
有啲直情唔介意冇快感
不過兩個人一齊搵下對方敏感帶,點樣會爽啲
都係情趣黎
其實係點樣搵 可摸耳分享下

雖然平時同老婆好親密 不過無乜點扑野
只可以話性係好重要 如果過得耐就對性生活厭倦或者唔肯再搞對方 一定係有啲問題發生咗

性係可以令一段好悶嘅關係變得有趣 而唔係次次都係咁扑無特別所以好悶

性係與生俱來 除非老咗做唔到 否則人對性嘅慾望係無止境
要了解身體anatomy 要了解佢性格 要了解佢心情 所有野都有影響

所以扑野係好複雜 但一次愉悅嘅性交係會令你充滿自信

依種自信係會影響你日常生活同工作?
真咩

我個人嚟講真係唔係好覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞