(絲打入)想唔想知點解你男伴唔想搞你?

256 回覆
269 Like 69 Dislike
性 對一段關係係好重要

好多人都覺得性係一種唔講得嘅野

有啲人根本未好好享受過性就結婚生小朋友 最後成世都壓抑著自己

無一段歡愉嘅性關係 稱唔得上係一段完整嘅感情

可能好多人都知 但無一個發泄渠道俾佢講

大家不妨share下 點樣先令自己性生活美滿
其實男人好簡單,你肯幫佢含撚奶袋底就好滿足

利申有鳩絲打
死魚完全唔想郁嘅
我買個塑膠娃娃返嚟屌唔好?
巴打留名
依到啲巴打冷靜少少

聽下絲打點講

對你地自己都有益呀

因為條底褲冇味
真係會有屌厭,含厭既一日
以前都以為有件聽聽話話既自動波好正
有自動波既時候,就好快對厭
新鮮感會慢慢減退
To所有絲打

男人好簡單 下體思考動物 只要滿足到佢地 佢哋就會好中意搞野

1)生理上嘅滿足
2)心理上嘅滿足

要得到生理上嘅快感好簡單 打飛機就可以 絕對舒服過扑野 打飛機方便快捷 自己一個人搞得掂 又唔駛咩前戲 環境等等嘅配合 總之想開心 係任何地方 簡簡單單chok幾下就得到快樂

既然係咁簡單就得到快樂 點解有啲男人仲要搵條女 又求又奶咁辛苦都想屌到條女?

因為係扑野之中 得到自己一個打飛機絕對滿足唔到自己嘅-征服感

不論男女都極度需要由其他人肯定中獲得自信

男人都唔例外 佢哋要女人肯定佢嘅能力先會有自信

當係床上征服到一個女人 佢地個心就會不斷想繼續做依一樣野黎獲得自信同滿足感

換句話黎講 男人唔想搞你一係得唔到征服你個種感覺 無自信就唔開心 唔開心就唔想繼續 到最後越做越少次

一係扑你根本就唔舒服 自己打飛機仲開心

以上係一般情況

當然 男嘅身體機能唔得 扯唔起對佢自信都好大影響

歡迎討論
跟著會講點樣獲得征服感

大家有無興趣?
有係情侶性生活好美滿?
同樣道理
好多連登仔埋怨條女性冷感
根本係佢地屌得條女唔舒服
唔舒服既野無人想做
女人又有其他野麻煩 會再講
有無得詳細啲講下咩情況會唔舒服?
因為現實世界唔係連登

連登仔基本上腦入面只有性 錢 同反社會

現實世界嘅男人成熟好多
但問題條女識自動波都係得初頭幾次有征服感
已經征服咗嘅野係唔會帶嚟征服感
男人劣鳩 點樣劣求其劣都舒服
女人唔同 無論係lin 豆 西
唔係求其搞就會舒服
有時唔係唔舒服 係無舒服既感覺
既然無舒服既感覺
點會想做呢?
即係點?
你講得好啱 所以點解叫雞會上癮就係因為可以次次屌唔同嘅女 次次都好有征服感

除咗征服感另一樣野就係自信 要條仔好有自信 條女一定要俾好好嘅feeback
樓主睇得太簡單
上面巴打都有講
就算條女自動波都好快會生厭
環境、狀態都好大影響
一齊住得耐次次搞都係可預知既情況
著屋企衫、沖完涼、臨上床
好易變例行公事
次次都差不多不如打飛機好過

初頭有激情,一見面就黎
到一齊住冇新鮮感冇刺激感
日日返工又攰
不如自己打飛機算啦

我完全明白+理解
冇用
有自信有征服感只係頭幾次既事
樣樣野都under control=冇挑戰性
更加冇癮
又係你 你俾唔俾到自信你老公先?依個係最基本要求如果唔係個男人性無能但又唔想搞野 女人係有最大責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞