(絲打入)想唔想知點解你男伴唔想搞你?

256 回覆
269 Like 69 Dislike
作為女人角度
好多女人唔了解自己身體、唔了解自己需要
覺得性係羞於啟齒既事
就算一齊左好耐都唔會做主動
甚至連提出暗示自己想要都會覺得cheap

更加唔好講enjoy sex
男仔十零歲開始打飛機,好清楚自己點會舒服
DIY完全正常、快靚正滿足自己需要

女仔呢?連自己下面係點都唔知
陰核、陰道結構
a b c g點位置
自己都冇摸索過點話到俾男伴聽點至舒服

有好多女成世都唔知性高潮係點
為左滿足另一半征服感成功感,就扮高潮
換來既就係男方以為自己好勁,繼續只識鋤頭式抽插
女方交戲就算
久而久之雙方冇癮都唔想做

其實女性真係要了解自己身體同埋面對正常性需要
搵自己舒服既位,引領男伴一齊摸索自己身體
上到床唔好當老馮男人要服侍你,自己就死魚咁
亦唔好只為迎合男人自己冇feel甚至痛都唔出聲

性係關係中好重要一環
一樣要溝通同拎出黎傾
搵到個性生活協調既人共渡餘生唔係咁易
記住大家都要付出,唔係單方面取悅對方
我討論緊general situation
唔係講私人問題
講得好好 啲男人以為自己好勁 死屌難屌 真假高潮都唔識分
越搞個女就越唔想搞
女係微細表現俾個男知道原來你扮晒high 啲男人就會無限放大 變到好無自信 完全唔想掂你
根本你一開始就假定係女人「做錯」某啲野男人先唔想搞佢
但上面都有巴打指出就算頭幾次有征服感之後都會冇啦
俾你搞到條女高潮迭起,咪又係次次差唔多
真係咁鍾意征服既係想搞到一百條女高潮
唔係一條女一晚高潮一百次

你喺連登呢個淨係識吹自己 30 cm 嘅小學雞論壇講技巧
同埋暫時香港文化都仲係唔易比雙方真係傾下呢種問題
鐘意咩環境
鐘意著衫定唔著,著又鐘意著咩
呢d暫時都仲係好難大家好地地傾到既野黎
然後好似你話,變左一定係屋企衫(都唔慌會好睇),沖完涼就咁跟routine做

其實好簡單,如果人真係純粹性交就有快感,咁AV片商就唔會曬心機諗咁多唔同題材AV,浪費成本買唔同戲服set唔同場景,而係一黎搵間房沖完涼除衫埋牙,最多加少少前戲比你。
最弊係呢啲routine耐左
雙方本身好有需要都會冇乜性趣搞
久而久之各自解決算,一個月埋一兩次牙交下功課

不過傾我覺得ok既
其實都係生活一部份
除非真係對方好差又唔好意思話佢驚傷佢自尊心果種
香港普遍d女 性事方面保守過清朝

內心好多都植根左果種「享受性係羞恥」既思維,就算係性慾好高漲既都要去強行壓抑,真係有得扑既都唔肯用心去享受,扑左都唔敢比太多人知,覺得自己每做一次愛就會cheap左一分咁

變左真係識享受果d就好似做賊咁自己享受/小圈子分享,淨低一堆就用左成世人真心膠去「潔身自愛」/壓抑自己,壓到自己有病咁(性冷感)先當自己係正常

平時就著條yoga pants 比人抽兩句水都要捍衛女權彰顯自我,去到呢d與生俱來既天性既時候就比人迫害緊都唔自知,唉

你睇下男人知道個friend有得享受性愛會有乜反應,佢地淨係會鄧人開心/羨慕,心地差果d最多妒忌,無得扑野果d會認自己好想扑但無本事,性無能果d會自卑

女人聽到friend去扑野,分分鐘就覺得人地係污衊/真心睇唔起人,根本自己都buy左男權果種「女人就係雞」既思維
完全同意
所以要教育左啲女面對自己性需要先

我成日聽啲三十幾歲女人問我高潮係點
都唔知好嬲定好笑
咁你都唔係好愛條女姐
女性果面我同意,但男人其實一樣保守,只係另一種保守法
班男人講性,你同樣都唔會見到太多講點做法,咩場景,條囡著咩先最high
基本上男人都係講到見到囡祼/著得夠少就會硬曬,然後就係咩一晚幾多次,持續到幾勁
如果話有晚條囡想要但自己好攰(可能前一晚已經唔夠訓,或者果日OT完一輪etc)所以唔想扑一樣會比人笑
基本上男女對性方面既野都各有禁忌
咁你會點幫你女朋友?
我要教化啲男人 性要技巧 要同對方配合溝通 唔駛覺得羞恥
到今時今日仲講要serve男人
根本佢角度係「女人要男人搞佢」就要做啲乜
唔係對等關係
有啲女人就係只識取悅對方冇理過自己需要同感受
或者覺得性就係服務男方令男方滿足
自己從來冇享受過

Pin我果段好過啦
唔係 我依段係俾啲女朋友好想要 但男朋友唔肯搞佢個啲人睇

最好就緊係兩個好放鬆 一齊享受
女人唔知高潮咩感覺有咩問題
人地可能真係摸索唔到呢 咁又比你笑
有無結婚?
咁有無打算?
自己打丁仲好 又快啲 慳返啲時間
其實錯唔哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞