MIRROR六子開騷門票喪炒到逾萬 「爵屎」為Edan爭新人獎造勢 應援車遊走港九

345 回覆
52 Like 168 Dislike
幾時到你出黎跳?想睇
對mirror 唔反感, 唔知點解好唔鐘意契豆, 明明同一類型
Jeremy 好撚樣衰但勁多女鍾意
明星
香港仲撚有星咩
呢班人最多叫藝人
AL玩跳唱都唔錯
唱歌全隊肯定Jer最好
只想找一性伴 但edan的技巧
Dancer/台下拍手掌
仲俾人當新人真係好撚慘
其實cookies由出道到9變4再散哂都只係2年半
mirror都霉咗2年半先爆紅
中間捱嗰段時間唔散已經好犀利
佢上年啲歌都幾有新意,但真係唱得差
唔一定要靚仔
化左妝好睇咪好睇, 又唔係過人世
就算韓星都好多好醜對眼又細都好受歡迎, 因為有其他野可能性格都係會吸引人
有啲人靚仔但賤格都唔會受歡迎
至少唔會日日周街講啦
日日講講到好煩
似李家誠話返工辛苦咁
呢類新聞只係當地傳媒當外國普通娛樂新聞報咋
一啲影響力都冇同反映唔到係當地有幾高人氣
New York Times之前夠有報佢地啦
佢地係美國又有幾多人追呀
又搬龍門
反駁完A, 又講B
幾時搬龍門,噏乜鳩有咩問題,正常都唔會日日周街同人講,鏡9粉真係on9
唔講以為返義工咁
人哋啲低技工返到成隻狗咁都未出聲,唔係點解咁快就買到層樓,大把人人工都唔夠佢一半
成個Mirror 都係個一個死人髮型
你睇下連登,FB,IG,YT果班PR係度做緊乜咪知囉
一出醜聞就集體出黎洗地,仲要下下淨係識拎TVB PR出黎spin,冇第二招
唱歌唔掂就話感冒
做錯事就冇一次有出黎道歉過
抄襲就永遠唔敢正面回應
話要做亞洲第一但就spin到冇講過
如果要衝出亞洲,首先應該唔好偽韓先,有得揀人哋都揀真韓先啦最少都唔會唱歌走音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞