MIRROR六子開騷門票喪炒到逾萬 「爵屎」為Edan爭新人獎造勢 應援車遊走港九

345 回覆
52 Like 168 Dislike
追個班多數都係c9
真係流流地.......
Tiger 起碼後生,儲多年fans 再爆首正歌出嚟唔可以睇少

Frankie 真係純睇樣+跳舞
不如開套跳舞劇啦

AK 叫第2靚仔.......有d 誇張wor......
12 條友入邊最柒最扮野既話Anson lo 都算頭3

假如黃絲將錢追星 = 直接影響佢地向黃絲KOL買贖罪券既意欲

我懷疑唔睇wiki 好多人up唔到剩低6個係邊個
最紅果幾個(AL、Edan、Ian、Jer、姜)一定唔係最靚仔 而且唔會係頭(Edan、ian排前6都ok)

Jeremy一定係最柒
Lokman=Tiger 個feel差唔多
皮最靚仔

剩低Alton、AK、Stanley

我排就:
皮皮-》AK-〉Stanley-》Alton-〉Edan-》Ian-〉AL-》姜=Jer-〉Lokman=Tiger-》Jeremy
IG 啫
加入隱形鏡,換tiger/lokman 出黎好過啦。。。
上面有啲人好嘔心,嫌呢個彈嗰個,講野刻薄下下踩到盡。初頭仲以為係haters,點知睇睇下原來會讚另一個,原來係毒唯,仲衰過haters
下我返工辛苦唔會日日放工都Post Ig 同埋日日講囉

班撚樣係講到無著數咁,挑! 咪又係拍廣告?
Jer真係唔得以前造星好薯 係水島太太頭救起佢 但佢唔算靚仔

姜果種唔明點解同靚仔掛鉤
大面但細嘴 髮線又後移

Alton我認同可以放後過Edan ian

皮皮-》AK-〉Stanley-》Edan-》Ian-〉AL-》Alton-〉姜=Jer-〉Lokman=Tiger-》Jeremy
笑撚左 個12 件野 都可以用靚仔形容, 咁edc 算係乜
AL紅起我又知點解喎
依家班妹咪又係之前嘅army
AL係唔啱連登同仔姐 但食曬班港女同學生妹
幾撚時收皮
12個比較姐 又唔係同出面比
比出面嘅話 講真林峯仲靚仔過佢地啦
唔係啦 AL吸好多學生妹+港女
姜好多師奶

財力就一定姜糖>AL
愚壹= 魔鏡新聞稿生成器

藝人唔同出面比較你認真?
呢條垃圾擺明係花姐死捧啦 唱歌跳舞創作冇樣得, 又唔係好似姜濤咁全能, 加埋個死人look同mk格
不如搞返個第一屆連登最嗅格歌手/偽人大獎?

提名:
1) 193
2) PK
3) DEE

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞