MIRROR六子開騷門票喪炒到逾萬 「爵屎」為Edan爭新人獎造勢 應援車遊走港九

345 回覆
52 Like 168 Dislike
【MIRROR六子開騷門票喪炒到逾萬 「爵屎」為Edan爭新人獎造勢 應援車遊走港九】

MIRROR其中6子集合開騷呀!之前音樂平台MOOV擠牙膏式宣佈,將於12月7號喺灣仔會展舉行《Music On The Road》音樂會,屆時將有6位歌手演出,公佈咗有份嘅係Anson Lo(盧瀚霆)、Edan(呂爵安)、Ian(陳卓賢)同Anson Kong(江𤒹生),今日海報曝光,解鎖埋最後2位成員,就係姜濤同Jer(柳應廷),消息一出,網上已經有炒飛,2張門票炒至$23,000。

MIRROR合體固然威力驚人,就算單飛出歌都各獲鏡粉力撐,好似Edan今年有份角逐樂壇新人獎,同ERROR成員梁業(肥仔)、郭嘉駿(193),仲有同樣都係《造星》出身嘅陳毅燊(ANSONBEAN)等爭獎,雖然距離年尾仲有幾個月,其粉絲團「爵屎」已經做好準備,安排流動應援車遊走全港多區為偶像造勢。

支持《娛壹》閱讀全文:
https://www.patreon.com/posts/56385631

#MIRROR #姜濤 #AnsonLo #盧瀚霆 #Edan #呂爵安 #Ian #陳卓賢 #AnsonKong #江𤒹生 #郭嘉駿193 #肥仔 #梁業 #ERROR #ANSONBEAN #娛壹

得呢 6子先係明星

其他都係垃圾陪襯
主辦都知冇人想睇另外六個
老老實實 會唔會感冒先?
So true
一班感冒童
因為solo?

示意圖

問題已解決

認同,花姐死都要捧AK
其實得4 巨頭
Jer 獨立發展多過黐mirror
AK 未入流
可愛到咁都唔係明星?

Edan今年有份角逐樂壇新人獎,同ERROR成員梁業(肥仔)、郭嘉駿(193),仲有同樣都係《造星》出身嘅陳毅燊(ANSONBEAN)等爭獎,

預料攞到金獎果個做咩唔寫出嚟
真係成班傻閪

八両金好突出
樂壇新人獎喎, 唔係人氣獎喎, 做勢就可以拎到嘅咩?
當年姜都係得銅獎, Ian仲乜都無.
Edan係有人氣, 但唱就一般般.
全部都係垃圾
明條毛咩
逢紅必反
逢反必紅
俾2萬幾可以睇感冒群星演唱會其實物超所值
全世界仲有邊到可以睇到咁多人病左都唔怕照出場表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞