白卡佬斬人 女店員上廁所避一劫 麵包師傅救同事被斬至見骨

355 回覆
461 Like 14 Dislike
cctoy 個班
仲有囚犯
咁撚閪都成日幫襯?
原來係閪人 呀誠就慘啲,係廚房無閪過客都要受
咁又唔好,我地要用愛去感化佢
張d白卡佬同左膠放埋同一個區俾佢地去溝通下
傻嘅都識自首?
自助餐
難聽過粗口
係呀,你咪去感情台睇吓囉,口頭平權同要求真正男女平等嘅人數量差幾多

結左婚,真係唔想返屋企
https://lih.kg/bbKnuBV
#35 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你地一日到黑講父權壓迫,對於有父權女壓迫男性就睇唔到,一日到黑就係度there is no true scotsman就當算數你地咁支持平權,點解唔用番對父權男同樣嘅態度去對付父權女
雷射筆就捉到咁勁
白卡佬拎刀就捉唔撚到
想唔屌你班廢柴一日都唔得
事後間鋪頭照常營業
好撚慘 打份咁嘅牛工都要俾人劈
血jam麵包
比你拎到又唔同講法
女人都係啦
Gina嗰個的士司機俾個癲婆攞生果刀插撚到
屠龍小隊又做野?
女人食大餐,男人不計成本用條命埋單,只有四個可能
*個女人係個男人老母/個女,或
*個女人係個男人一生所愛,或
*個女人係個男人,仔一樣咁嘅兄弟
*個男人有自殺傾向

如果只係個口賤格衰嘅八婆臭四同事,
因此惹禍要捱刀?唔係化?阿誠哥唔知邊種?
隔離post

老闆偉哥續指,警方檢走店舖的閉路電視及翻查事發時的影片。據警方所指,片段可見該名40歲姓郭男疑犯先於店內購買一條麵包,付錢後離開,未見有爭執的情況。相隔不知多少時間後,該男子突然折返,持刀衝入收銀機櫃台後方,向兩名女店員施襲,「嗰度係死位嚟,(女店員)困住向裡面」。兩人無處可逃,慘被斬傷。適時,阿誠驚聞兩女的慘叫聲,趕出店面查看究竟,驚見刀漢襲擊同事,立即大喝一聲,成功將刀漢引離收銀櫃台,但阿誠亦難逃一劫,左手被斬至見骨。

即係口多係fake啦
反CUP再反CUP
算唔算工傷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞