白卡佬斬人 女店員上廁所避一劫 麵包師傅救同事被斬至見骨

355 回覆
461 Like 14 Dislike
太深孽力的地球

係咪你中學個fd個堂細佬講架?
即係香港有廿萬周街斬人既白卡
係就好 啲黑警19年會驚到瀨屎
呀誠係後面整面包一定唔關佢事
而且白卡主力唔係斬佢
緊係果3條死臭閪唔收下把死人口
岩岩睇完新聞我都講
緊係果幾條死臭閪把死臭口搞到咁
斬完人個氣勢勁到 仲要擺明我實冇事架
威到
家下叫雞都係幾舊 佢對手搵食工具黎
只係值幾舊果2條女咪好著數 唔以身相許都做工人做到佢對手好番啦
岩呀 冇撚有錯
班賤閪把口幾把炮 講到女性係唔可以犧牲
係既 佢係冇講錯 如果以國家層面全部野數據化哂去睇咪冇錯囉
即係班女人要將自己變成只係識排卵既生仔機器呀 又要女權乜乜77 有義務果陣就男人上 生仔又話唔想生

生仔機器又唔想做 冇事果陣要特權 有事果陣就要男人上 國家層面需求你又做唔到 社會層面需求你又唔做到
你憑乜咁把炮係度大大聲講廢話
有冇翻譯幫幫手 完全唔明佢講乜春
公屋又然
國安安全 =/= 市民安全
乜都女拳 你係戇鳩仔?
咁嘅樣真係有人會為你犠牲
原來係咁
有冇人幫手寫求情信
法官大人 斬得好吖
未入都估到係咁
睇埋#147 原來係閪婆屌鳩個白卡佬
累到面包師傅要幫佢擋刀
麵包師傅都唔知仲做唔做得番野
做麵包要好強手力
閪婆冇責任賠
白卡佬又冇錢賠
強烈要求白卡佬人道毀滅前俾師傅斬返嚟洩憤
以眼還眼
誤傷友軍
原來Xiɑnggɑng01有更新

知情人士續指,根據閉路電視片段及目擊者所指,昨晨疑犯進入店舖買麵包,店員各自在崗位工作,其間未有與疑犯交談,亦沒有任何爭執及口角 。後來疑犯折返店舖,起初他拿起餐盤,佯裝要買麵包,趁眾人不察時,舉刀先行向芬姐施襲。芬姐閃避不及,額頭對上被斬中一刀,頓時倒地不起,惟她見疑犯趨近雲姐意圖行兇,仍奮不顧身,多次嘗試拉開疑犯,以阻止他襲擊其他人。

深水埗區議會前主席楊彧亦曾光顧涉事店舖,有感店員整體服務良好。他事後與傷者家人取得聯絡,引述家人指事件不是坊間所傳話有店員和兇徒爭吵,繼而報復,並形容兇徒的力量非常大,令刀峰折斷,留有3厘米長的刀片殘留在傷者頭顱內。惟現場沒有人發現刀鋒遺失,直至傷者送院並已縫合傷口,事後再做腦掃描時才發現,最終傷者需要接受開顱手術,將刀片取出。

其間未有與疑犯交談,亦沒有任何爭執及口角 。
引述家人指事件不是坊間所傳話有店員和兇徒爭吵,繼而報復
大家可以收返埋封求情信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞