屌你老母,D死車泊曬係骨位到,泊其他位又比人抄牌,係唔係想趕絕26撚??

101 回覆
21 Like 73 Dislike
明明多D人揸26減少揸46係可以改善到香港塞車問題,屌你老母D骨位全部都係死車,朝早又係個堆車,收工又係個堆車DLLM,泊街又抄,停車場又冇26位咁即係想點撚樣???
樓下成條村 得十個骨位
有幾架長期唔郁 仲要有3個轆攝埋入黎
好多撚樣一個人幾部26
香港就係個充滿自私 L嘅閪地方
樓下得一排骨位
俾D阿叔同師奶買餸車霸住
有時見到師奶 仲大大聲講 俾人搬車要裝cam
但原因係佢成星期無郁俾人搬
骨位死車搞到無哂位又唔搞,位入面又有無車牌,個冚曬到爛哂既死車又有,唔搞都算,真係用家個班無位無奈泊上壆,近排青衣担杆山抄左成個禮拜,個度唔阻人既兩個電單車大骨場,我攞車次次見班咖啡一行埋去見到泊上壆無車牌就行開,下下抄真係夜返用家個班師兄,睇新聞又話無車牌就拖走,泊左成年有多啦~唔做野搞正常返工放工既車主,咁同賊有咩分別。
自從有撚咗foodpanda堆撚樣後 骨位長期無位

香港其實26生存空間越黎越少 停車場要排勁耐

我自己揸26 都想26牌費加返四五倍

最多咪唔撚揸 屌哂啲一人幾部車 長霸骨位既撚樣
政府就係想玩尻你

有冇諗過唔加牌費 唔加26停車場位就係想收割你班柒頭
到時轉曬36仲用得多位
屌你26就收皮放行人路啦,平時已經少抄26,你哋又左zip右zip,睇到你班撚屌都燥,架車又嘈
少抄??你SHORT撚左??抄到仆街wo
屌你啦,同46鬥多囉
46有位泊麻,26好多停車場連位都冇
留意下網上面,一講建議骨位加咪錶位,就即刻有班人彈出嚟反對,明咩事啦
一有人提出自行清死車,又係會有班正義L出嚟,死車霸撚住個位,有牌費但泊多過24小時其實都係犯法,又唔見佢哋講喎
我支持抄埋
報狗囉
岩阿
入隧道佢係隔離
港共政府:想擺脫黨鐵享受自由自在的駕駛樂趣?收皮啦
岩呀,骨位起碼4架車無牌,齋放係到
又有個阿叔一個年放4架車,位就得廿個左右,
佢仲要好威威咁,係呀,我放左4架係到,沾沾自喜
唉,停車場有位放,我日日揸出去啦,
每次用完車就怕無位,唔郁又唔係,郁又心驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞