駕院係咪真是易啲合格?

171 回覆
16 Like 153 Dislike
考邊間駕院?
元朗
見到了。有d 師傅好仆街架。睇住你死
出邊補過一堂街師傅。真係教得好好多相比起駕院。我唔使要駕院師傅教得好好。但可唔可以唔好教得咁差呢。學生做得唔好既可以講多d,提下既0者。由你死咁。屌佢老母。
直頭由你死,你明明都唔知點做,佢講完當教左
你有錯咪話你錯囉,但唔會比advice 你點做會好啲
態度係好呀,好到睇住你死,唔炒咪無事囉,就炒驚死咪dup 你囉。 考試d 重點又唔撚講,又唔教你幾時入1波,停車手掣1 d話要1d話唔洗可以繼續上返1波去。根本就停親都手掣架啦dllm.
駕院都有好師傅,但撞手神。
中左伏。你幾天才都好。俾著個唔教你野既都死。因為唔教就冇可能會知。我考鴨駕,d轉彎位要90度轉又唔講。
鴨脷洲?好似話易啲,但佢地唔講你根本唔知邊啲位會死,駕院真係仆街黎。
唔易啦。街師傅話路線短。但捉得好嚴。小小野都可以肥你。但果小小野就係師傅唔會教既地方。一肥就即刻幫我禁定張飛要再補堂補考。我即刻走撚左路試ok, 但衰轉入學院果下,衰心急。咁就太接近物體考官踩左brake. 咁就送左大剔
咁就真係衰自己尾埋尾
衰得好on9
真係睇運, 我沙田個師傅幾好又講得清楚
係易合格, 因為可以不停練考試果條路
最好補鐘. 我果時係唔同駕院師傅教, 教得差
如果唔熟車嘅就入駕院啦 始終有私家場點都會放鬆啲
但平時都有睇開 知道係咩一回事嘅 就出去學啦
係,話駕院易考果啲通常都係考街考咗兩次以上然後自我感覺良好,話自己街考難啲先肥佬
連登仔唔會睇架佢地點都會講到自己考街係難合格啲,然後大大聲話自己係真男人,其他人都係垃圾
連登logic
街12>街1A>駕院12>駕院1A
鴨駕唔易考。過5架死車。連擰5次頭
要考過先會知
鴨駕世界級,成段路加埋5分鐘都冇

利申5年前考鴨駕1Take,完全冇車阻過我
網絡世界淨係睇map,唔會睇路況
現實係出面考嗰班要過死車講撚到世界末日咁,考鴨駕應該一早死咗
90度彎得一個,最難係呢個位,pass 咗都唔係好識搞
除咗路況,啫係多死車,成日有車爬頭,有人衝出黎,仲有咩特別位難?
個難位就係呀sir 個標準會高左

即使小錯一次即死
最難係公廁彎
利榮轉入利興最難
其次係利興轉入利榮
有fd 考駕院肥左4次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞