我屌你新北江“黃店”櫻花樹下

755 回覆
2351 Like 94 Dislike
告急!告急呀!!! 手足(又買多間比完首期)唔夠錢使呀!!!
撐得Tommy嘅舖頭啲質素係咁
屌你唔告急掠水佢點發達啊
我以為係深圳金光華D fd 仲以為深圳有黃店呃錢
你係咪理解能力不足

樓主咪話間舖亂用告急呢個term吸多啲生意

但實際上佢嘅告急有可能減少左同區黃店生意
櫻花樹下真係一啲都唔好食,但佢又真係黃既,不過初心有冇變就唔知,至少佢真係有做啲黃既嘢出嚟俾大家睇

深圳開黃店 就算呃到錢都終賠生
班小朋友俾人灌輸一種不切實際嘅想像
呢一種透過浪漫文宣,帶有強烈仇恨情感嘅故事灌輸植入班小朋友,控制佢哋產生對未來嘅想像(imagination) 促使佢哋用一啲錯誤嘅方法(眾手joke 捐錢畀「黃店」養肥老闆手畜)去爭取佢哋嘅想像
告急完幾個月就搬大鋪,咁當初真係要告急???

再唔好講聽講啲黃店同暗黃都憎佢,話自己捱得辛苦過佢都無告急,佢一告急搞到其他黃店捱得仲辛苦
做多咗
屌之前tswapm 又話出天水圍最伏餐廳
點知又冇左件事 以為有呢間

食過佢啲拉麵就知

屌佢老母地獄湯底=辣椒水
係呀
依家啲薯條又硬又唔好食 包又凍
呢間嘢真係超難食
食咗一次冇回頭
今期批鬥目標?
早大半年前都冇咁多人排 唔知做乜突然多左好多人食 food panda個時間要等成半粒鐘
忍唔撚住真係block咗你,講到間間黃店都呃錢咁,呢個post見到你淨係識冷嘲熱諷,明明啲人討論都幾正常,好多人都係屌佢難食同推介同區仲有咩好食嘅黃店
食黃店不如食天盛個間喇沙
上次等咗差唔多一個鐘
差少少就可以拎張coupon
食過屯門果間,又平雞扒又好食但希望佢下次唔好大大聲播粗口歌好撚mk
聯合次要敵人一齊做死美心先係咁架啦
藍店黎架 唔錯你老母
榮少 之前翻工 有個翻咗一日就quit嘅同事推介俾我
之後走去試 又真係幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞