我屌你新北江“黃店”櫻花樹下

755 回覆
2351 Like 94 Dislike

畀人串

其實有咩咁頂唔順,間嘢係難食就難食嫁啦

黃店唔講得難食龍門渣哥光榮嗰啲咪一樣有人話

而且人哋話你唔代表冇生意,而且佢fb一樣好多人撐

我又唔覺得會冇人食但事實上啲嘢唔得咪講吓

畀人話真係有心做咪諗吓要點做好啲,但又唔係嘅,畀人話淨係覺得人做你,當然一定會有人係別有用心

但唔代表某啲意見唔值得聽,人哋話你啲嘢唔得,唔係講我哋會努力改善,係講有人話我哋啲嘢正

咁答即係尊重人哋意見啦,見個post多人推就出嚟整色整水

點解呢原因係個鋪太貴租,驚有影響生意,我識人做過嗰個鋪,開放題做唔夠一年就收咗皮,因為太貴租做唔住
抵死有餘
根本上佢就係完全唔接受任何批評

一定係自己冇做錯/俾人搞/做鳩佢/冇做過
同政府回應一樣 四選一 而結果就係

“完全作任何改進 繼續得過且過”
最仆街係佢
1.告完急又唔撚
2.話唔開之後轉個名係第二個平台又開 (忍京燒張圖 不過無追post睇吓張圖係幾時cap)
3.叫人唔好經熊貓嗌餐
4.平價想頂9死刀削麵
5.未出餐但屈外賣車手
仲要自己嘢食衰 唔撚認
最近個post就:有人話好食

以前facebook啲客訴 全部都係話 收到 會改進

然後繼續煮垃圾出嚟
但係我想問點解隻熊貓會等兩個半鐘咁痴線利申pt熊貓
我都唔知 你熟過我啦 係咪冇得踢單? 打耳筒又唔理? 不過兩個半鐘真係好撚癲 我都懷疑冇咁長/隻熊貓本身喺新北江hea緊
正常可以踢 依家直程任踢
之前唔夠接單率會將兩星期內嘅全部單變成$20
可能因為咁而唔踢

隻熊貓可能因為咁而唔踢
但點解個客可以等兩個半鐘唔取消
佢咪餓到仆街
任踢咁好 幾年前聽講踢係好大件事先有得踢
咩又打上聽筒定耳筒 又要講一大輪
知你間垃圾有mon po

明明有告急又唔撚認(睇告急post都唔只告急一兩次), 另外嘢食差又係事實嚟
告急嗰時打黃店牌, 嘢食差俾人話又用黃店嚟頂

告急告到細鋪搬大鋪點都講唔通

隔離八麵執都唔會做到好似你間嘢咁低裝

點呀咁有骨氣咪簽咗租約都繼續休業囉
睇死你遲多兩日又話唔辜負同路人嘅支持, 唔想手足無工開, etc呢d藉口開返

收皮喇屌你老母, 睇穿哂你d套路喇
任踢依家都有少少問題嘅 例如會暫停5分鐘冇單 同埋會影響組別-》會影響到拎更時間

如果為$30左右嘅錢等兩個半鐘真係好戇鳩一係隻熊貓戇鳩 一係作大 再唔係真係佢接單率出事會變成$20(以前)
都痴撚線 難食都唔撚俾人講?
如果唔接受意見最尾只有死路一條
乜撚嘢分化 痴撚線 寧願食天天仲撚好
櫻花樹下=狗招 已成常態 等件事丟淡多少少

吖!荷包告急!樓要供!車要供!
我又做翻了!
講句黃店就成班衝去食狗糧
人地老細暗地裡就笑鳩班柒頭
佢fb矯情到打冷震
識得呢間嘢都係因為fb、連登都有見過人話佢唔好食
咁姐係唔係一個人口味有異常啦
個老闆對得住自己良心咪繼續堅持落去、
唔好理咁多閒話

而家郁啲就話頂唔順,
搞到好似以前話過佢唔好食啲人都係藍屍屈佢咁
成件事搞到好撚肉酸

又開返啦
咁難食都有班傻仔支持汁到啦
收工扮暫停營業
屌佢演都唔演 戲都唔做足全套 第日就開翻

一日都冇
假撚到,真係好撚肉酸
想放假咪直接講休息一日囉
唔洗咁多藉口
開間餐廳最基本唔係啲嘢要好食咩?

屌你煮啲屎俾人食
一早話咗佢手牌嘅打法 風格係咁
好撚委屈呀我! 快啲嚟同情我啦!

雖然都好撚明顯 但係好多人都好受落
抵佢買車買樓
respect 暫停營業左15個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞