我屌你新北江“黃店”櫻花樹下

755 回覆
2351 Like 94 Dislike
商業手法姐,租約滿結業有D都結幾年未結完
黃店呃人預撚左啦 轉個頭又自己影張相話俾藍絲搞破壞啊乜乜柒柒咁
咪又係一大班黃豬仆著去俾錢食屎
新北江櫻花樹下又贏!!!!!
https://lih.kg/2711620

贏哂啦 唔演啦 正式收支那寶 we7披!
佢間野個老板到底係乜水?
出左post喎
話自己從來冇告急
話甘願退出
天水圍黃小店被追擊
https://lih.kg/2712246
算啦
無咩選擇都迫住俾人食人血
佢戶口就真係黃到金啦

食壽司郎仲好
加一 有頭髮之後就冇叫過
我冇告急呀 啲人屈鳩我咋
話我難食嘅全部都係五毛PR
我情緒勒索 咪搞我屋企人(邊個搞過?

共匪滅亡之前都會不斷進行分化,將黃圈門檻推到勁高然後互相批鬥,挑撥大家情緒造成分化,最後搞到大家心灰意冷(3)
https://lih.kg/2659278
由頭到尾冇推高 做到同場內嘅 天天 刀削麵 咁嘅品德同質素就已經足夠
如果唔容許任何批評 咁我都可以掉翻轉講 cap水嘅人就不斷將黃店門檻降低
難食 服務態度唔好 你可以幫襯第2間黃店 始終人人口味同感受都會有唔同 幫襯黃店從來唔係追求咩5星級服務米豬連質素 係食一份信念 你美心夠膽話自己係黃 我都一樣會幫襯 就係咁

至於批鬥 你地慢慢啦 人地對家無時無刻諗點打壓 無停過 至於我地就諗呢間黃店點 個間黃店點 遲d一齊入集中營咪唔洗諗

係咪準備執
樓主功德無量
一個post搞到人執
另類告急
服務態度同佢個post一樣
我是黃的,你們要來幫襯!
我生意唔好!有PR抹黑!
DLLM!嗱!
呢個我唔係咁同意 價錢都唔同 好難比較
品德質素 唔係講食物成本
我又澄清翻 係講緊煮食烹調幾認真喎
其實佢明顯定位係cheap cheap 日本嘢 但求食你唔死嗰種

我本人都係覺得佢麻麻 但理解佢係有市場 所以我先話好難比較
認真咩... cheap cheap喎...
日本嘢 我同老母兩條友一人一個set $100都唔洗 算好平啦 至少好過爭鮮壽司先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞