川普警告:三年後美國將滅亡

130 回覆
437 Like 21 Dislike
其實仲等唔等到 3 年架 ?
咪追究左屌拜登撤軍撤得衰果個將軍
不意外,成個政府都充斥住左膠叛國者。中國一入侵美國,班左膠好可能就會即刻投降。
仲快過中國,雖然連登等中國三年都唔想等
點估到換一換個總統
美國就衰得咁明顯 自由就出一班左膠
廢老擦存在感
如果你問拜登有無咁長命, 好難講
如果你問拜登有無可能執政到任期完, 照拜登表現, 好抆水
不過我可以幾肯定講, 明年中期選舉共和黨sure win
拜登唔死一定可能玩到任期完,根本冇壓力。Macron條垃圾玩到啲人上街都仲有得玩,拜登真係未撚驚過
你個名
彈劾又輪,美國人醒未
敗登時代
一定會有一架F-22跌咗落極權國家,最後殘骸會落入某強國手中。
我覺得好危, 撤軍邊有人估到可以搞到一鑊泡, 黎緊仲有伊拉克撤軍
不過近近地, 就係國內通脹問題, 以及提高債務上限, 3.5兆計劃, 你永遠估唔到拜登會係邊一度整個legendary畀美國人嘆
趙氏偽君子生活仲玩文字遊戲咁唔係 deepstate
其實關美國後生咩事?
美國佬自己揀,仆街唔好喊
Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men creates hard times.
他說:「當我們要去進行2022年和2024選舉時我們的國家將已經不在了。」
諗起佢地成日話要接難民入國家
問佢地接好唔好,佢地即刻話好
再問咁入住佢地屋企呢
即刻不了
佢地只係慷他人之慨
事不關己己不勞心既自私撚
AOC
明年中期選舉
有造票機
DEM永續控制兩院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞