川普警告:三年後美國將滅亡

130 回覆
437 Like 21 Dislike
忠言逆耳
世上無不亡之國
不過無諗到美國咁快咁容易玩完
未食過鐵拳係咁
美股冇事 繼續升
根咩源,民主黨係潮流,班後生喺度盲撐,佢哋嘅公民質素先係根源
美國人你地聽住
佢哋覺得個名叫民主黨就係民主咗
弱智?係人都知最仆街最腐敗係共和黨啦,望下Mitch McConnell?
其實民主講得俗啲就係以民為王,所以一個國家嘅王如果質素太差,自然國家就會沒落。支那就明呢樣,所以對美國嘅教育不斷玩滲透,搞到班新生代個個做曬on9離地左膠,自然就會選一個垃圾政府,到時候共產黨就可以唔打仗都搞掂美國。
可惜宜家嘅政府開始有的明,但班左膠仲未明,或者接受唔到
In trump we trust
班後生自己冇獨立思考?怪得邊個?
民主黨係咁搞煽動,的確係源頭喔
舊年成班侵粉幻想美軍企侵一邊,仲吹要由美軍拘捕民主黨、左派、中情局

結果發現美軍成個領導層都認為侵先係CLS
我一早咁講
咁獨立思考都要後天培養,當大學班 professor都係成班左膠+cancel culture,啲人又點會自己主動觸碰思想禁區?
加上美國咁多年都好太平,好多美國人都係飲飲食食,邊會真係關心政治?不過呢樣唔怪得人,香港2019年之前都係喜差海底撈啦
侵係全美國最有common sense 的人
可惜大部分美國人都係無common sense
McConnell當然係仆街黎
雖然共和黨都係仆街黎,不過講骯髒腐敗都唔及得上民主黨。淨係2020美國總統大選,出貓出到咁就知民主黨咩料啦,當然傻?仲有,最近美軍最高將領米利暗通中共,民主黨點解唔查?叛國都做得出喔
真野唔好講啦,連登接受唔到

成日話拜登被架空,美軍唔聽佢支笛,但原來侵先係控制唔到美軍,美軍參謀長擺明唔聽佢命令

又成日FF侵會滅共,覺得侵連任就會收中共皮,但原來侵「從來沒有打算和中國開戰」,搞咁多野都係為左賣豆
腐敗本身好難根除,問題係做唔做嘢。起碼共和黨外交問題係睇得清楚過民主黨,侵侵期間內政雖然俾班左膠屌,但真係為美國利益做到嘢。
而且班選民揀biden都唔係為腐敗問題啦,講嚟曬氣
部分啦,條友經常將未成事又難以實現既計劃公佈出黎

玩多幾次就無人信,尤其係傳媒偏幫對家既情況下
班細嘅on9又怪侵
仲要侵把口不嬲冇句真架啦,佢話xi is my best frd 又真係friend咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞