川普警告:三年後美國將滅亡

130 回覆
437 Like 21 Dislike
美國前總統唐納德•特朗普在Newsmax頻道節目中說,美國將在未來三年內滅亡。

特朗普說,從喬•拜登就任起美國「在走以前從未走過的下坡路」。

他說:「當我們要去進行2022年和2024選舉時我們的國家將已經不在了。」
在特朗普說完這些話後主持人肖恩•斯派塞結束了採訪。

特朗普經常對現任美國政府和在上屆總統選舉時自己曾經的對手喬•拜登進行批評。譬如,他指責拜登快速從阿富汗撤軍是投降,是對美國的羞辱。此外,他說,如果他們不得不進行拳擊比賽的話,那他會淘汰拜登。

https://sputniknews .cn/politics/202109171034485530/
投票機全面進場你玩撚咩
吹大d等人投佢
睇加州已經知美國冇撚得救
上年開始仲有班ON9話美國太自由、要管下 已經笑撚左
冇程度都佢講得都冇錯
睇下民主黨果種骯髒腐敗,華盛頓果池污濁惡臭的沼澤。唔搞掂呢d根源,美國只會逐漸衰敗落去
*某程度佢講得都冇錯
死人侵把口累事
燈多啲
加州邊有可能紅到;中期都未到就叫輸,不過真係唔樂觀,接觸好多美國人,真係個腦有問題
佢哋好彩,有老祖宗建國,佢哋試吓上山下鄉就唔係咁講
大愛包容左膠文化 係美國毒瘤
good times create weak men
上年年頭已經滅亡左啦
嘉賓講嘢唔o岩聽就cut人咪
只好搵大英爸爸 以後都唔洗指望美共可以做到乜
一日有左膠,依個世界都會行去滅亡
有敗登一日繼續ON99
到黑婆上位一日
美國股災Coming ~~~~
唔怪得之,之前話侵係最後一任總統
加州通過郵寄投票永久化
加州GOP US House個D遲早消失
一個不留
左膠最大心願就係美國成為特別行政區
左癌仲要見到你香港人+台灣人咁撐Trump

到時支那CCP打台灣同消滅香港人
左癌一定拍爛手掌
傻既都知係種票
連微博班小粉紅都笑鳩拜登借陰兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞