【連登 商業電台 光明頂 討論區(六十九)】

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
但點解鮑sir講到咁神秘咁
又公主號 又鐵達尼號咁
903 情朗
唔駛理係唔係啦。放下假。彭斯又無做,唔好咁快要智將請嘉賓講。智將揸軚,我怕會好悶。
903晴朗 其實已經避忌咗好多⋯⋯
講尚氣都講咗成集
903晴朗似娛樂節目多過時評節目
咁881晴朗,已經變到日日loop疫苗
明知單單新聞冇樣好, 一朝早聽吓903蕭翠蓮講吓波經, 唔想避忌可以聽返881
早晨全餐 只聽7點15至7點半
但係趙博講過話唔係好中意陶傑喎,講陶傑cut哂佢講既野

睇身型又似係陶傑
依家阿蓮、合十大師都冇心機講……
大家都明啦
唔係我share,係有個類似ftp既網有齊2003-2021八月,我係google搵返黎,不過我驚依家一放出黎好快就玩完……
唔好放住,時機未到
係。而家好似為講而講
我都咁諗,話哂有商台版權
剛剛check下個西,仲係度

唔洗講咁多 趙博一定係左膠賤種
條畜生一路走來 始終反侵
由大選前鳩up話兩黨共識 拜登會做得更好
到之後死撐冇選舉舞弊 之後踩所有撐侵既係右翼民粹
又係到單單打打講點解d人會信deepstate陰謀論

今日米利單野已經證明deepstate係真 有人竟然大膽到凌駕美國民選總統兼三軍總司令
日日都國安法,仲有咩好講
仲有睇玩具撚果班人見一個block一個成日執左膠口水尾
幾廿歲人仲做左膠果啲一係單身事業無成個世界剩係得Facebook 係咁話言論自由有限制
屌你老母啦剩係得有你講嘢嘅自由其他人就唔講得
大撚把偽本土派都係左膠嚟
賤嵐,契,張崑陽
呢班人正冚家鏟嚟睇下你國際牛扒線會做到啲咩出嚟
屈毛就叻
重要依班人成日以為自己好有底蘊有知識
睇佢哋打啲文章根本廢到極
睇完BBC 啲垃圾media覺得自己好高尚
其他人睇小報就睇唔起佢哋話人哋思想有問題
問佢哋嘢唔撚會答會搵其他嘢嚟講
屌你老母見到呢啲即刻Block同你講都嘥時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞