其實Ming仔得罪咗連登仔啲咩

203 回覆
235 Like 318 Dislike
關我撚事
Mirror賺黃養藍都ok,ming仔就捐廿皮都要俾人話藍
岸 久!
咪扮瞓啦冚家剷
佢捐既錢多過大部分所謂黃c share ig post就當做文宣笑死人
如果佢唔係一個sell態度sell自己image嘅YouTuber,例如當佢係個餐廳老闆,咁我覺得佢嘅道歉已經足夠。但以一個sell自己嘅YouTuber嚟講,睇完佢嗰張黃藍箭咀圖真係咩image都冇晒,冇興趣睇佢嘅片。呢個唔關接唔接受道歉事,係佢自毀selling point。
外國先多藍c 中國人身分認同好勁
個一蚊
每隔一排就有人出黎想撈返起ming狗
點試水溫都冇用架喇,永遠都記得你話警察只係做多左
秒乜撚野姐,TVB 戰線咪俾人拉左2 個,PR狗岩岩放出黎?
政治冷感既狗Ming 又咁關心英國脫歐同阿富汗,咁撚黃19年半條片都唔敢提,啞撚哂?
關我撚事?
屌你老母
告到黑警坐監!!!
https://lih.kg/1295571

你有冇追po,我reference緊依個po
政治冷感都ig 有post遊行
又捐成20皮

鏡狗同193班賤種日日比班fans話黃
一係就叫咩本土文化人
結果日日幫金拱門匯豐deliveroo賣廣告
仲夠膽死天災無情鄭州加油

結果屌ming=理所當然
屌mirror error viu= tvb打手 係咪又鬥黃咩連衛兵咩都屌
ming政治冷感都ig 有post遊行
又捐成20皮

一係就叫咩本土文化人

屌mirror error viu= tvb打手 係咪又鬥黃咩連衛兵咩都屌
係嘅係嘅
不過連登最多打手咪班viutv pr囉
政治冷感都ig 有post遊行
又捐成20皮
1蚊又點
20皮野確確實實落左手足袋
不過你班友形式主義㗎嘛幫唔幫到香港人唔care啦

一係就叫咩本土文化人

跟住係咪幫達洗白?

19年起PR 好多 projects 搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞