其實Ming仔得罪咗連登仔啲咩

203 回覆
235 Like 318 Dislike
Ming 仔走得太前
如果用今日mirror 套標準嚟計
佢係冇做錯到
哦, 又loop返果1蚊......應該可以無限loop落去
費事比錢出post狗賺, 唔回了, u win
聽講係你哋要loop嗰$1
你開呢個post既目的係咩?反佢咪反佢,你支持佢咪睇囉,關我撚事?
我個人就咁睇
MING 同193一樣咁柒
原本就話敢言、有思想乜乜乜
講講下咪又係有錢乜都得
畀夠錢佢地一樣會話唔知、睇唔到、唔清楚
但姜逃我一路都唔見佢有表態
擺明就係抄泡菜吸傻閪追嘅偶像派

我覺得從一而終
咁姜逃做事係冇問題
反而好似64大大聲班撚樣成蟲、洋蔥圈、ming、193咁樣
一時一樣咁就柒囉

利申唔鍾意泡菜風格偶像
駁唔到敗走咪認囉仲拿返渣沙做乜
同達哥一樣 俾連登仔把尺玩死咗

最柒就係有立場又要扮冇
有咪大大聲講
又要扮
同193都係咁
一時一樣
柒撚過何妖
倫敦依家先兩點幾 條撚樣咁早就扮瞓 勁癲

呢個人真係好煩 每隔一排就試水溫想洗底
成日話自己捐錢 又唔講係因為比人杯葛先被迫捐錢 最後尾數$1當帛金侮辱人
不推文 完
1蚊只係佢無知
唔通為左用1蚊寸鳩手足而捐十萬出去?
11蚊都得啦
咁TVB戰線有冇迫到/杯葛到邊個TVB藝人捐錢?有嘅講嚟聽下,我係Ming仔就再捐多$1比你班撚樣,等你哋好事成雙
Ching好撚中肯
80後童年回憶?
咪屈詳情參考呢度

幫ming仔“平反”投票
https://lih.kg/2686061
左膠不嬲係藍
係呀,政治冷感但係依家幾條頻道都係講國際政治歷史經濟
seeding都唔洗回得咁快 辛苦晒

咁係迫到佢捐錢ge人成功 即係tvb戰線ge人 唔係ming仔ge立場正確 兩回事黎ar
屌你老母唔上水 比人杯葛先捐,on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞