其實Ming仔得罪咗連登仔啲咩

203 回覆
235 Like 318 Dislike
人哋中立地講
佢個政治頻道寧願講美國嘅政治 但對香港同中國一隻字 係一粒字都冇提過
你up乜鳩呀?你不如stone完先覆啦
黃營首領通處sir都反對我方任何暴力行為
咪係 佢唔整條頻道講政治都好啲 整完原來係講人哋國家嘅政治 都痴撚柒線
影衰香港人
我當係TVB戰線嘅人迫到佢捐,但依家係問你TVB戰線仲迫到/咗邊個TVB藝人捐錢呀 on9,杯葛就捐錢比你班傻閪?我護旗搵嘅錢仲多過你班黃尸嘅donation啦,使閪理你班黃尸感受呀? on99
鬥黃撚又贏
19moment唔係有去遊行咩?
自曝其短
因為佢一直靠後生仔市場 咪迫到佢捐錢lor
唔係仲要d後生仔支持下 都唔洗上黎洗底la

當年cctvb都係睇中佢呢點
旅遊節目未有得拍住 唯有行返舊路玩youtube
好耐以前佢去歐洲嘅vlog 有一集都講過如果外國人問佢係邊到嚟
佢都會解釋自己喺香港人
同埋香港同中國人嘅分別
下平時就扮晒知識型youtuber,仲要開始出時事片
一到自己地頭就話中立,警察做多左,暴力係唔啱?
藍絲廢老都話冇讀過書冇國際視野,諗野ON9都情有可原啫
呢條茂利仲有咩藉口?

人哋咪講咗話佢拍嗰陣係社運之前囉
佢老婆中大保衛戰仲有份揸車去吐露港
成隊gay佬呢
邊個同你講佢政治冷感
明明有講英國脫歐
人哋無立場
問你東你就答西,TVB戰線仲迫/杯葛到邊個TVB藝人捐錢呀on99

仲有 你話Ming仔做果個TVB節目就2020年嘅,姐係你仲認為19年後仲有後生仔會睇TVB? 我就後生仔嚟 冇睇好耐啦,乜你19年之後仲有睇TVB㗎?後生仔
唔好講咁多廢話先,答到我未? 到底TVB戰線仲迫/杯葛到邊個TVB藝人捐錢? 答唔到?
下 加一蚊唔係方便埋數咩
10萬果時星火都比人封左戶口啦
有無捐到真係佢自己先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞