覺唔覺得駕輛越嚟越低質?

258 回覆
587 Like 7 Dislike
初初幾好睇 之後變廣告雜誌
呢啲死結黎冇得解 係XRX部部自己真金白銀買先夠膽咁樣屌

但其實代理垃圾關咩運吉署事
香港地啲代理全行都係咁 拎到獨家之後就鳩做 全部都當用家係狗咁撚 由車到電話都係
當年三叔爆炸 代理話香港唔屬於全球回收範圍
TG都係試舊車算啦
新車D試車片一樣係唔敢彈
top show
最垃圾
證據呢
仆你個街亞視嚟嘅喂
至少多元化少少,好過一味賣廣告。
不過我明唔賣廣告搵唔到贊助。
但作為觀眾真係覺得新車片唔夠吸引力。
香港啲新車都幾悶吓
聽聞有好多車都趕唔切船期嚟香港
駕駛倉其實係星島日報既旗下youtube channel
下 John Chan 藍架?
早幾年本地講車 最鐘意係佢 好有見地,講野又夠地
藍唔藍我唔知
不過佢啲車評真係堅好睇
唔係佢大病嘅話炸兩同雙To未必可以跑出
對客態度差 不了
願聞其詳
啱呀
關運輸署咩事
佢做生意架咩?
運吉署係on9,但你咁講又係明屈佢喎

根本就係d代理自己on9,所以好多人轉揸tesla唔係冇理由
藍底玩圍扑。。。係乜意思,唔通係白衣人
佢講車ok
咁多種資訊頻道,最難做係車評

如果講股市,時事,每日不斷有新變化

講足球,同一隊波唔同球員配搭,有咩往績都有排講

即使係飲食,有新餐廳都可以拍一餐

唯獨係車,基本資訊有個框框喺度,法拉利實係正,日本七人MPV一家大細夠實用,內容變極有個譜。

香港市場細,車款變化唔多,豐田行貨都係得六,七款車,仲有愈來愈多悶車推出,已經唔係咩大tec細tec時代。

係咁多局限之下,對本地頻道唔需要太苛求,如果真係要睇,我覺得香港Top Gear比較好。

台灣「狂人日誌」都值得推薦,至少條片取景靚,香港連適合的拍片地點都無乜。
一人一個唔覺意subscribe左既藍絲YouTuber
https://lih.kg/2638978
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞