覺唔覺得駕輛越嚟越低質?

258 回覆
587 Like 7 Dislike
2個都好識車
不過每次廣告片都講唔熟既車
你當米線男死
我見到奧運嗰期就玩咩鬥快食麵包
如果俾50蚊睇真係呻笨
呢集仲要食藍店麵包 ... 我即刻unsub
其實問題出自佢地當自己係偶像咁,似係代言部車多過試車,已經偏離車媒本質。TG質素有時高有時普通,但起碼keep到本行專業。
之前睇過有個JT 試架senna 求其係公路揸幾分鐘就話試咗灣都無隻 得啖笑無心就唔好搞啦
人哋假假地做咗本地車媒廿年,出過雜誌VCD㗎
嗰啲盲亨飛車片初初睇以為真,依家睇返得啖笑
我覺得佢起碼唔乞人憎先,純粹聽資料嘅話ok啦
最出事係個channel名叫「鬼馬」啫
之前有個肥仔john chan講嘢都算攪笑嘅,可惜佢藍底玩圍扑,加埋佢前年好似入廠大整。應該唔會再出片,已unsub
佢地有料呀 一部垃圾既車都比佢講到普通 缺點就避重就輕...

最後就話:1x萬,想點呀,收貨啦
其實人哋都係想打圓場
香港代理因為運輸署所以乜都cut 咗
你試吓條條片都踩到d 車垃撚圾
下次代理仲借唔借車俾你
Sienta Go個雙氣袋都關運輸署事?
JT藍到仆街
仲以為專屬會員有機會同牙gin打車輪添

依家有一半以上都係收錢賣廣告片,遲早收皮
如果可以摸下vivian avery 對波/腳
我都願意課金
咁樣試車法我以為自己睇緊Serena
駕輛係愈黎愈差

不過地板油都唔好得去邊

唔夠資訊性,啲gag又爛,玩左幾集都係鬥快到目的地

Land Rover果集仲on9睇完都唔知講乜春

結論,都係外國/台灣channel好睇

eg. carwow,平民車有,supercar有

再唔係睇Amazon prime嘅the grand tour

呢啲就真係pro
原來藍架等我仲睇左幾多佢地既片tim即un sub先
肥John 世一

仲未等到再出片
條友係咪 ,兩年前見佢係醫院自拍
其實男人睇男人野,尤其係車,錶,Hi-Fi 嘅野
好撚憎見到d 花樽女
照稿讀乜都唔識就死開

仲記得香港有個hifi網
一路都好地地
唔知做乜鳩引d𡃁妹入黎
乜撚都唔識就係度背稿

睇女我唔使係你度睇啦
多鳩餘
入黎就係睇你麻甩佬分享hifi心得啫
Tgt真係一集可能夠一個local channel 做一年。
Carwow 係英國都係好大既公司。d車唔洗代理借。
真係冇得比。

本來駕兩都唔錯。起碼有心機。而家真係hea
佢地講車,我寧願睇Lawrence 講模型。
我真係諗唔到佢哋有咩俾會員睇,關於車嘅嘢,免費頻道都睇晒,如果淨係留返比會員睇一定走好多follower
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞