NIKE 討論區 [24]

1001 回覆
9 Like 11 Dislike
話鞋盒寫字真係笑咗出聲
最好笑係話tag 日期
stockx goat 流量咁大都未必知哂生產日期
盒tag 又話無白邊 心諗你fact check 左先講啦
佢話鞋墊紋路似假 你抽哂成對鞋墊出黎 等樓上心服口服啦
3000 佢訂完都有賺 1兩舊啦
我估佢朋友 3000 買灰應該係講錯左
大量做搬磚頭點都有得執既
今晚抽哂岀黎影一次
唔只3000啊
佢地講嘅白邊係咪行suggested retail 個行唔係外國貨先會咁寫咩 不過上面有幾個真係鳩嚟
3000果欄 好似係佢鋪頭 擺岀黎既先有得平
要訂果啲冇得平
等啦知啦得啦,你最叻啦
我只係知我用佢啲相比app check 都過唔到驗
我就真係有幫佢認真驗
但你講一句部真就當真
真輕鬆
Btw你咪用佢啲相上CheckCheck驗雨囉
佢應該係講個框果條白邊
獻醜不如藏拙
你講親果d都係錯既
先唔講佢對鞋真定假啦

你話tag 日期 已經得啖笑
盒label 你話唔係 uv 油 無凹凸 都比你講得通
你一句話怪就收工
中底fragment 印字 對對都唔同
無白邊既tag 係要睇邊個地區發售
你fact check 下先講得唔得
你認真係無錯 但係問題係你講錯
所以結論係咪去stock x買係最好?
其實呢有無白邊都要同款先得架
你個對係NAVY, 人地個對係GREY
咁人地白邊同你無白邊係無沖突架喎
最好係一齊門市拎

其餘方法一律都係博

Fb 面交你都仲可以Check 左鞋先買 , 前題你有做足功課

POIZON / Stockx / goat 全部都係睇你好唔好彩
一樣有假鞋Pass auth
仲死撐
你敢肯定你睇哂所有 批次既鞋tag?
check check 一定有哂?

驗鞋app 過唔到可以好多原因
通常一次唔通就要補圖 對鞋係你手? 你補到圖咩?
加上驗鞋app 好多時要你抽哂成個鞋墊 先過到驗 你用現有既過唔到一d 都唔奇
佢係攞自己果對黎對比 一有少少唔同就假
信佢真係死得
navy梗係冇白邊啦咩料
一出門口之後就係搏,
賣假當真既又係reseller / 炒狗
應該係莆田純原版 放心著左上腳睇唔出分別
唔識睇一係一齊拎一係就唔好買 btw第二句賣假唔賣假都可以係炒狗不過賣假/著高仿班撚樣都快啲仆街
正價 但 賣假鞋個班仆街死
樓上班人扮專家先好笑,Stock X 只係其中一個買貨平台啫。大把係用個人Fb account 係 Group 收,你只望住stock x 價對比緊係無賺啦!

仲要唔好唔記得,唔一定要用Buy now 個價去 Stock x 買架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞