NIKE 討論區 [24]

1001 回覆
9 Like 11 Dislike
我係
珍,detail 同埋隻皮都吊打普通 dunk,連個盒都正
想問下air tailwind 79 著us 8
air vapormax 著us 8.5
咁sacai fragments 要訂us幾呀?
8.5穩陣
唔要off white都起碼有聯名個啲
佢唔係好識襯衫
Vaporwaffle sesame洗唔洗太半碼
Georgetown hk會唔會有
條友過曬氣啦
依家見到fragment logo就唔想買,呃錢呃到盡,完全無心機design
我2500
我仲未出
等緊對鞋到上網換碼
無買大半號應該唔岩著
佢次次d sample都好正
懷疑私心留靚果堆俾自己同派俾佢堆frd
平玩少炒我覺undefeated 5 on it藍色面米黃色中底果對正
一係就SB, 對ACG Terra Red Plum 幾sharp, ACG Celadon 都唔太貴.

但我係買咗off white dunk low 既, 求其買最平果對, 料係好過堆大學色果堆cheap 皮.
買左邊個lot?
我買左lot 42 都覺得幾正
最平都要3xxx us12
買左對5on it 好撚靚
lot 45

未有假野應該安全

lot42 如果鐘意乾淨啲係幾好
巴打我都係undefeated買左藍色果對 你出左貨未
Clot us10.5 1600收唔收到
中左clot 9, 見個價唔炒得去邊 想換對9.5 or 10自己著

最乾淨如果皮黎講我覺得49無得輸 可惜日本限定
不過我自己買左35同37 貪佢質地特別啲同埋可以diy

重點係少撞鞋 特別係公廁黑白色
想買44 $2970屌唔屌得過
我係goat買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞