NIKE 討論區 [24]

1001 回覆
9 Like 11 Dislike
屌左49
假既出左了 不過無出曬咁多款
講真 鐘意邊對咪買邊對
鐘意白綠又叫人買crossover
只係覺得一對Dunk 炒高兩三倍唔多值
十幾廿年前dunk low pro sb 先有得炒吓,dunk low周街都有得買
鍾意買邊對就買邊對係啱,不過咁都要食咁貴炒,值唔值得啫
原價好似係$699?dunk low嗰定位真係平民鞋
off-white 太多detail 位, 又tag 又印字又開窿, 應該唔驚.

普通AJ1 / DUNK 既就出左舖頭就唔敢想像.
GR 款 cheap 皮咁樣人手托市到兩千, 真係不了,
兩千幾買對鞋我係冇問題, Yeezy, Sacai, Off-White 咪又係咁買
不過心態開始轉, 唔想再食炒, 幫襯買咗你想買對鞋既人.
成對膠鞋又唔舒服
$2xxx 買對dunk low 真心唔值,當然你真心中意或者唔係負擔就無所謂
Sacai fragment, sacai blaze low 都係炒到2千幾 3千
Common project 都係3千上下,留錢買其他啦,又唔會引到手唔買鞋
想問下dunk low著開us8.5 sasci clot 著咩碼?好多人話大半碼
最主要係Fragment 太平
有冇手足放 clot sacai Us6.5
真,原本無諗過升咁少
好既可以唔洗咁肉赤
ship 左5 日都仲係 En Route to stx 好想著呀屌你老母
我仲係waiting for seller to ship…
本地食炒
本地D 傻鳩賣緊天價等佢地慢慢賣
我bid 完個晚己經En Route , Route 左 5 日
有無巴打中左對sacai clot
我US 10想換US 10.5
我想問佢pass左檢測之後就送貨定點
佢淨係話pass但又唔係shipped
早知用goat算
pass 左就會ups 比你
我好撚緊張
我地址打岩哂但地區揀錯左
即係東區但揀左九龍灣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞