(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡15 十月有第二輪消費券

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
https://lih.kg/2643034
上一post

黃店眼鏡舖

康明視力中心Hong Ming Optical 荃灣
Focus Optical 匯澄眼鏡 荃灣
Lano Eyeswear <好似門市已執但仲有網上
Glassholic眼鏡狂熱 元朗 將軍澳
万視屋健ちゃん 深水埗
KOS隱形眼鏡專門店 深水埗
Health Care Optical 保健視力 灣仔
Genic Eyewear 旺角
The New Black Optical 旺角
Mini Con City 旺角
JandKshopp95 旺角
The New Black Optical 銅鑼灣
眼鏡星球 觀塘
iPoint Optical視點護眼 深水埗
昭和眼鏡 油麻地 深水埗
零式光學 深水埗 旺角
二町目眼鏡 旺角
Otto Optic傲瞳視力 旺角
Cornerstone.optical 旺角
USKO Optical 旺角
香港視力Optichk 銅鑼灣
二代目眼鏡專門店 觀塘
Pepper Optical 觀塘
愛家眼鏡 堅尼地城
藍光嘅話 Zeiss Hoya nikon 東海 邊隻抵用
想問下325近視 75散光 應該用1.6定1.67鏡片??
1.74啦
我都好鍾意clip on, 有冇好介紹
想買咩框先?
都算 唔明顯嗰種

taylor with respect
想睇下yp op 金子呢類
淨框我預2-3000
lm
想擺低個框淨係驗眼配蔡斯鏡片
邊間好?
其實都係果幾間,上X,倉X, 紅X, 呢幾間

4xx度近 1xx散 1.74 大概幾錢?
其實好唔好去寶血驗完再俾度數去配鏡
係new black 買會唔會貴過其他好多
寶血係咪滴咗眼藥水先驗?
想問下兩邊1200度左右有冇得配1.74鏡?
唔會,差唔多
不過我覺得鏡就貴,同埋自己要知道自己要乜鏡,唔好等佢介紹(cwb店經驗)
鏡係咪拎出去另外配好d配普通hoya
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞