【26】 考緊26?你問我答 (29)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我上星期考果日夠話局部地區雷暴啦
最後咪曬到成隻狗咁
唔想再改期喇,由我俾錢到考路試,真係足兩年喇
我2年零1個月
Scorpion?
運輸署真on9, 唔比人淨係踩尾制
我考van嗰陣真係冇拉手制不過係自動波
有冇師兄諗住學牌出車
出左 pass 埋 1 take
唔係,我用Zeus,以為大家同牌子柒左
本來我喜歡Honda GB350,但一來香港唔知入唔入,二來入都會好X貴。
呢部外型又掂,又唔貴,我好 like 呀 不過上台灣網睇,好似真係幾多用家表示有問題。唔知有無d 剛入手巴打可以分享下
你無柒
我同佢兩個人黎
GB350 台灣都係15萬幾.. 台灣車價一向同香港差唔多, 香港可能4萬頭至中應該買到..

hartford 新款車好似少左好多問題, 但買車呢d 野都幾講運.

btw 可拆下巴件幾好,遇到要保護下巴ge 情況 (例如果程會行高速)就可以拎出來用。
考試有考試規矩,想攞牌就要跟佢做法
不過講真
保護性實無full face咁好
我諗唔會做呢個價啦,之前台灣同日本開賣,我估係試水溫。見到亞洲人咁buy 呢部車,如果香港有賣應該唔會做返呢個價錢
等我再上網搵下 hartford 用家感受先
你講得對,所以都係保護性同舒適度自己諗
單缸氣冷車呢個價差唔多啦

再貴d 就已經買到mt03 嗰d..
通常淨用頭制
我prefer揸多過踩
我好鐘意呢種復古車 好型
係,我覺得電單車就係要圓車頭燈,見到車身結構,其他野一切從簡就超正
咁又係,不過算啦,連入唔入到唔知,講條毛
Gb350同xsr 都好似樣 係我鍾意個種車
仲有冇呢類型嘅車睇下
Google 下日本電單車代購睇下會唔會有機。
之前見過Facebook 有公司專做日本26水貨.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞