聯強技嘉mon壞 會唔會上門搞?

638 回覆
10 Like 74 Dislike
運費應該幾貴
DHL 應該要成千蚊
實收唔知幾多
你應該睇過一張用ups ship 電腦放到之後不似機形嘅圖啦, btw應該間間都差唔多。不過ups最垃圾個人覺得
•華碩授權服務中心 – 聯強國際(香港)有限公司將有以下服務時間調整
下次買嘢明啦
無對比無傷害
技嘉保養真係一絕
送到未
間仆街最後都要跣鳩我一獲 約好左 改時間
又改幾時
日子冇改 今日內
仆街公司 人渣黎
請假係屋企鳩等?
我工作時間唔固定 所以唔洗請
正常打工仔應該比佢玩撚死 預好時間比佢 臨時話改 畜生
好撚興嫁啦 通常會請定一日鳩等…改日期就真係屌哂鬼
Day 42 晴

歷程42日 幾經波折終於番到黎
約好時間又話要改時間
正常打工仔應該比佢跣鳩死

會送上門 本身冇包裝 佢會用啪啪紙幫你包mon正面

司機唔會比時間你chech貨 你拎到就要簽收 叫你有問題自己再搵聯強

之後自己check左陣都冇咩大問題 正面睇左陣應該冇花
但係教全白色/灰色check螢幕 見到多左三粒黑點 本身冇事

側邊有一條細既唔認真睇都見唔到既花痕
都係側邊有一忽細唔認真睇都唔發覺既刮痕

後面下方有兩條算明顯既刮痕 應該係拆開維修時螺絲批刮到 我估

以上問題都係收機時係冇問題既
但未去到想追究既程度
始終買得技嘉 有得你用就應該知足
42日後結論: 唔會再買下次聯強/技嘉野 再買正ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞