[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (20) 9月大更新

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
農決心定守護好
守護啦
反正都係農龍
可惜已經無乜人討論
啲教學都有啲舊 同難搵
明明個PVP咁正 不過符文門檻好高
隻驚出左咁多年 而家其實簡化同便利左好多 唔睇教學其實都係跟新手任去做 刷光卡光狗合暗伊冰雞唔會死錯人 當然跟唔同攻略都可以選合定唔合冰雞 之後就慢慢手動破百塔 農11樓再慢慢推3個地城12樓 推得郁就慢慢加速 毒爆巨人 三水犬龍死12 然後開始搞雷京精符文之類 最後PVE大佬就係搞埋單人龍五 之後就表關畢業無限農符文 每個月PVE會有唔同既得次元王同hell 塔 RTA果PART而家都算對新手好 銀三就派翼 新手玩落會有心機D
PVP定RTA
玩得耐會發現呢隻係賭博game黎 跟住慢慢失去熱情
攻略教學都係參考啫
大方向啱就得,冇話要跟死一套
巴哈都好多攻略仲係啱用

btw而家新手咁多獎勵你暗伊已經退坑進度唔高會唔會重練抵啲
黑起上黎掛成個幾兩個月都無粒暴走20速
Rta 研究咩野克制咩野
咩配隊都有排睇
RTA打得多就知, 研究黎都無用
屌那星抽2隻火僧都唔出風奧
有風馴,水偷係咁可以入倉?
守護,其實水狗真係升爆3位同兩粒礦你會發現需求唔係真係咁高
反而隻火吸難就真,拎左我最好個套打手符比佢
五星全勤卷又出重複,C社真係垃圾。

果然佢無咁好死出唔重複。
升到5星滿雙應報意志打風龍騎用

抽到好多都唔知點用 風雞風隆風撒旦風夫人 水瓦水僧水畫伯水猴 火魔陣火僧火德 應該升邊隻先好for公會戰/hell塔? RTA/PVP好難玩 乜都冇
Rta用水畫剋速控隊 但其他隊你冇樣齊
Hell主要係風爹風極冇替代品,搭平民角夠30*有凸
其次高階啲用水雷風派自動
真係乜柒都冇 唔知玩緊咩
水仙火海風馬夠做啦
仲要有火司令
仲有兩張5星卷 想將風雞換300好唔好 改左幾次都係冇鬼用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞