[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (20) 9月大更新

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
水德好撚煩
但佢係會結算後改定準備改?
仲好 整走D nana
官方係咪冇玩過隻驚 nana咁nerf真係求其做個樣算
NANA小nerf 求其做個樣, 下季繼續meta
陰陽小buff應該一樣玩具性質
水雞變強控角, 必中冰凍 應該有高手會拎黎玩
火雞被動補埋自己, 據點應該一堆火雞
水德自解好撚勁

結論meta不變, 水德上場高左, 完
水牛都好屈咁

無視防+無條件凍
單體無視防如果有用, 水槍, 火最高, 光爹應該一街都係
同埋冰凍都係單體
不過重點都係牛系列太慢 RTA好難用
睇埋佢減條其實好唔錯啦

RTA就真係留返畀高手
要搭清buff角

都係公會戰據點用多
全退+緩速+控場+單秒
就咁睇招技係超屈機 仲勁過光猴
可惜速得95太致命

品種問題
原來冰淨係得1隻, 當我冇講過
無視防都係為左秒佢, 秒左仲冰黎做乜
不過無視防再擴散一半傷害出去好似幾正
係,佢3技再傷埋其他加退條,你當bonus,但都係太慢,除非學鳳凰加5速咁就屈,暫時都係水海王技組行先
你啱 陰功 繼續做廢牛
水馴定位係拉條角, 水牛又冇速度又冇拉條代替唔到啦
呢隊原理咪2隻單點, 速度一定唔快, 所以隊伍要有雙拉條先成立
因為強攻隊, 可以拉條+輸出會係首選
替代角必須有拉條 又拉又輸出暫時諗唔到仲有邊隻
幾時結算?
風畫水仙當道,比較難出場。比你起手火仙消退條,容易俾插隊。
水仙?
風畫nana再玩多一季
nerf得勁左,岩岩swc抽個班人例如我下次就唔課
水雞應該係唔洗暴擊都會凍,唔係必中
係喎 今次中文翻譯好垃圾 係咁錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞