[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (20) 9月大更新

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
新手唔識睇價單光暗價位上落差都唔細 好易入左蟹貨放唔返走 如果想有有練度既最基本都3水犬組好 3 12 地城 雙塔基本 最好就組埋單人龍五 無既都起碼要有雷京 慳返唔少時間
有冇全香港人既亞服公會收人
想打金三紅一據點會戰
睇完都唔係好知買咩好
光人魚/劍/術/貓/鬼
暗人魚/刀/代/奧/雷
亞服? 咩預算 好多Ac係手
thx bro
想點啊
新手要升咩穩自動巨7龍7 同手動N塔
巨人直接去合樹妖啦
有冇水精? 有就水精+雙樹妖短期內頂到一陣
龍就水精+火格+火吸+退條角, 慢慢組三水犬
有水精 水樹妖 想農D基本3-4星符先
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26380&snA=38814
其實個大方向可以照跟佢 佢呢堆角全部都係新手爬塔必備 全部都可以自己合到/刷到既原2345 唔駛抽 可能會有少少out 隔左成年但無方向既話可以跟住先
水樹妖打hell塔用 地城冇用
要風樹妖,風樹有得組合

PVE平民神角其實都係果幾隻
水精 火格 光卡 火吸 光仙女王 光犬

你有水精已經easy mode
短期符未夠勁咪組住剋屬隊先
風水仙/風格/風舞都用得
有個global服低進度暗牛暗方舟同Asia服光瓦低進度 有無人收
更新完終於唔lag 超順
話說有冇人知路小倫去左邊? 以前幾enjoy睇佢開台然後一大班香港人係chatroom傾魔靈野 但佢已經好耐冇開台
做廚房
想要風德風畫伯永遠都唔中 但係水火就黎齊晒 on9
冇架喇, 斷左冇開台會冇左度力
最多咪有活動時可能會開一開台
而家好似連舊片都全部del/hide晒
swc仲有做旁述 但係唔開台
好耐之前百抽活動仲有佢份
而家冇埋
講真,無錢搵無回報既野真係好難長期keep住做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞