【I/A】薑餅人王國 (45) - 新增日配 新SER 歡迎加入餅餅大家庭

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
勇敢叢林杏仁?
高階公會龍隻鯊魚成日俾人拍死點搞
係,基本上塞勇敢,就斷到一波流,對面就冇機會贏
通常佢對面寶物咩妖符糖秘笈or鎌力糖秘笈就好肯定係一波
依加咖啡係咪冇用呀 要轉拿鐵?
每round 大媽/甘地/叢林揀2招技嚟開
same same 過唔到,睇黎研究所黎緊停一停升王國研究,要升下餅個邊
輕鬆auto過 餅研究其實主要都係加攻擊力

你咩隊啊
我用上面suggest嗰隊
應該唔夠星啦
去到第三段就死
未到60lv? 每rd要輪住開 唔係所有技轟落去

例如;
虎女控到自己彈返轉頭先落甘草 接香草上盾俾兵仔 兵仔死左草莓推 推完就聖莓推
大媽 草莓 甘草 叢林 同香草
但叢林得47lv 甘草54lv
夠60
轉哂杏仁都頂唔到
聽日有體再試下
見今日hottime加卡關,打左之前未開既箱
重點係要冷卻 你一定冇打過前幾次

用咖啡同拿鐵虎女甘草 一倍速 控到對面完全郁唔到

唔好妄想硬頂
黑巧第二次出技要打飛小怪
讓小怪攻擊揮空
https://www.youtube.com/watch?v=7Tt6xv7ozTE
賣家至要 upload 身分證
買啲咩要身份證

改咗甘草做25%冷卻有好啲
我反而係拉低 cd 拉高傷抗同攻速

參考巴哈仔玩法
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=70199&snA=4625&tnum=1
港區 8591 實測唔洗實名都買到嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞