【I/A】薑餅人王國 (45) - 新增日配 新SER 歡迎加入餅餅大家庭

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
體用黎打配料好d
唔係鬥傷抗咩
要官方諗計仔
其實新嘢就無幾耐出咗,比較想要啲quality of life嘅改動
尤其配料真係整得幾煩,唔俾人整幾套,下下拆完又裝,幾有錢都窮
又難刷,刷到天荒地老都出唔到靚配料,傷抗個range又大 1%-6%
寶物又無得好似隔離game揀邊幾款高機率啲,我手杖、火炬都7lv 但秘笈卡6lv 想死
meta 一直轉,但真係跟唔上
我而家打完就嚟五星嘅角嘅石就去刷配料
隻Game留唔住玩家我哋可以點做
其實配料同meta轉唔搞好過, 咁先分到高下
至於QOL我都覺既, 不過最辛苦其實係條生產線
傷抗我已經pump到好高, 我但問題係3莓隊我前排59秒就會比對面海妖爆死
已經去到聖莓48%抗, 草可21.8%抗

最後我棄佐隊3莓隊, 玩攻速隊仲好上分
本身234x, 砌完隊3莓反而跌到落229x
換番攻速2日上番236x

想睇下大師1條線大概係邊, 仲有~100張券未收可以用黎衝分
想睇下公會wise有冇咩方法解決幾個公會都招人既問題
又未到缺人到可以合會
每個公會都係缺1-2個, 咁好難招
生產線我未開晒,不過大貿易1%無咩問題
不過完咗大貿易好缺牛奶
其實我貿易對上2次都係keep住0.1%(純粹係交樹拎錢交到咁多)
但有時真係強逼症逼住搞條生產線
我隊可麗海妖鯊配薄荷隊經常輸
不過其實都正常,我星數同寶物太低,上到大師二係靠瘋狂refresh揀隊打
入隻叢林搞亂下對面cd有冇得諗
oic 我大貿易有1%唔卡火車就滿意
只係牛奶太少,連帶埋啲生產品要就住就住整好煩
2隻前排應該都會頂住曬, 主輸出係後面海妖同覆盤, 早排用大媽叢林隊又係輸到仆直
同埋露中間3隻既話
無論3莓定攻速都可以屌打, 所以個陣好吸人打反而會壓分
我衣加係大媽草可鯊魚海妖同香草守, 1來假3莓陣形厄到少d人敢打我, 2來都幾守得
攻隊主要都係薄荷氣泡+3攻速餅去打, 上面講佐, 基本上露鯊妖香草既隊我都屌打, 4星海妖+香草我就會避, 因為5050, 唔抵搏, 5星就唔洗講啦
開格仔啦
基本上我衣加係缺棉花(最), jelly bean同石頭
奶唔缺
我會招緊人, 要唔要轉過黎討論下
有個幾活躍既TG grp

just kidding

招人真係好煩
奶開咗5格差最後一格仔,但好似無咩必要再開
我差多瞓就撳 一個x8,四個x5
瞓醒啱啱好時間收貨
棉花keep住有100左右,果凍莓500左右
咁多棉花
我晚晚清0
我見已經同團有人打埋棄驚個啲團員ac淨打龍
我會以前都有, 但其實好辛苦, 叫佢唔洗咁辛苦, 轉過黎我會好過啦~
長期1%, ~500名左右
暫時仲有成班大佬打,同你哋差唔多
不過多左人棄係真
穩1%公會 畀啲掙扎 -2

要求2點
1. 每日打足3刀
2. 每刀300萬以上

有意麻煩TG:https://t.me/womantangyuan
個會成日29/30 好似招唔到人咁
我而家海妖個時間啱啱好出兩招,然後59秒倒數時attack x100% KO對方

我隊嘢廢+配料都廢,so far幾有效總之快過佢出海妖,純香草跟住夠時間回氣起保護罩,頭兩下就無事

但一波流就無用,個時間會打亂咗
我冷卻12.1好似係開技 上面先寫攻擊+100 然後再炸人上天
因為海妖兩段傷害 唔知係咪第一段無加成 第二段就有加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞