大家好 我係今次193事件當事人

1001 回覆
1406 Like 126 Dislike
班姥婆佛系收貨下年先有得食
你直接敲門同花姐講啦好心
嗰陣樓主其實係搞笑tone串班老婆,根本唔係針對193
咒自己fans死
樓主好波
推到193道歉
中間有堆19993嘅老婆們為呢條友嘅語氣嗌交,跟住佢自己就收皮了
推 193又屈
支持樓主
亂咁入錢唔計
睡到3點好好聽 超越張學友
g chi
點解會發生d咁既事 送完機我一路搭巴士一路睇TG GROUP做咩事 岩岩番到屋企忍唔住喊左 真係好心痛 點解 點解你地狫婆要DM埋入去IG 明知危險都要死湧欄湧 33豬做錯左d咩要令佢發生一次又一次既傷害 琴日我已經好擔心 病左都重要覆IG DM 你地就唔可以俾佢休息既機會? 有無諗過33豬既感受 呢2日33豬係台IG上都顯得好唔敢言啦已經 重要DM埋入去想點呀 我唔知你地究竟當佢地係一個明星而去追星定係一個互相支持既朋友 33豬點解成日都要保護我地狫婆而我地部分狫婆就唔識去保護番佢地 係要做d 33豬討厭或者唔開心既事 唔識得企係佢地既立場 心態去諗一諗咩 剩係識沖沖沖 影影影 DMDMDM 大佬呀人地連覆2日DM 唔攰架咩 俾d時間佢地休息啦好無 33豬最憎覆DM就係咁解 個個好似見金咁 都唔係第1次發生架啦 想博咩姐 博可以用IG DM到佢? 唔該你諗清楚自己係咪真係可以自稱為狫婆呀 真係唔好有事 唔係既話我會內疚一世點解當時保護唔到你 唔係你身邊 我宜家個腦已經一片空白 都唔知自己打左咩字出黎 宜家得一個願望 就係33豬千萬千萬唔好有事呀 心都碎埋
支持
支持樓主
見到班盲粉仲諗住貨金買月餅供養193真係得啖笑
一陣佢地交易有問題又申訴無門
想退錢又會被193及盲粉批鬥
諗吓都搞笑
佢都幾仆街
舊order要退錢,貨品要畀新order
會唔會新order又冇貨
又要再落過更新加既order

唔怪得啲fans 話買佢啲野要佛系
呢啲叫佛系?呢啲叫被人玩到氹氹轉
就係唔睇樓主
收皮啦TVB打手
你收錢抹黑㗎PR狗
係咪唔抵得EEROR紅?
返去搵153啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞