大家好 我係今次193事件當事人

1001 回覆
1406 Like 126 Dislike
巧久不見
而家193肯定訓唔著係咁追post
諗起都搞笑
呃錢 同 真心想做生意
佢仲肉緊過樓主
痴線以為人哋unfol佢真係為咗搞死佢? unfol你係因為覺得你有問題,對你失望啊 醒下啦 仲唔明自己衰喺邊 你星途真係俾你自己玩完
呢d抵讚
推到三爺同啲老婆見到為止
Hi 193 希望你企硬唔好粒水 永遠支持33
:打和啦super 兩邊都有錯
塞車無野做,玩撚死193
Push
警察同示威者兩邊都有錯
講左咩?入到去無post講
搞死佢就抵制佢啲廣告啦
啱呀 對人的確要尊重 除非十惡不赦嘅人

而1尻3同呢個文盲page咪正正就係十惡不赦無家教嘅人

所以我哋仲要尊重1尻3?
冇才華不特止仲要成撚日懷才不遇咁嘅款
冇實力做諧星本身都叫做有條出路
係都要整首歌出嚟 比人批評難聽又唔肯接受
岩岩睇完佢最新個story真心覺得佢好撚黑鳩人憎
個個藝人遇到呢啲事一係就唔出聲冷處理一係就出千字文道歉
係佢咁撚on9死都要拿返渣沙愈講愈多愈講愈錯
你係咁唔擺上心唔在意連登仔點睇既就唔會連續係咁出post反駁啦
睇住啲followers跌下幾十個跌下又幾十個真係心都涼鳩埋
放長雙眼睇下佢得果班死忠老婆夠唔夠撐佢成個演藝生涯
做藝人做到佢咁自大莊閒都唔識分EQ咁撚底屌鳩米飯班主真係第一次見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞