大家好 我係今次193事件當事人

1001 回覆
1406 Like 126 Dislike

見到郭嘉駿出左呢個story 仲要轉移話題落報夢
我真係要回應一下

事緣佢個老婆自己衝出黎做代言人講 33話會退錢
但我真係收唔到任何通知
同埋你話自己禁過入去睇第一頁 但呢個部分已經係第二頁
我17/1填左google form 依照埋入面既指示過數俾你
係1月、2月同8月ig dm過你無回覆
直至係1/9見到你係Lilaboc到賣月餅 但都係無回覆過dm
無可奈何地先放上連登
郭嘉駿 一直以黎係ig dm你既對話有無禮貌
我相信大家都心中有數

另外 感激姜紫純抽空幫忙整合資料 無限感激

193燒錢俾客公開客戶資料整合
https://lih.kg/2685756

連登會員「利正赫中隊長」開post聲稱年頭向193買左頂帽然後被走數,其中1月23日2月15日8月25日直接DM郭嘉駿本人IG及其網店Lilaboc IG但沒有得到回覆

召喚所有俾郭嘉駿(193)走數既面孔
https://lih.kg/2683756

事主開post兩粒鍾後193經Lilaboc回覆事主係咪文盲同係咪要燒俾你

之後再用Lilaboc公開事主payme ac

凌晨5點193交代件事間鋪無營運勁耐冇睇DM

2021/9/2 193最新回應一早截咗單,當時@lilaboc.co處於荒廢狀態

但被畀人搵到7月仲有用過Lilaboc個IG

最後事主講返當時入group見到bot貼link連左去Lilaboc ig所以先買件產品

同場加映

push
懶人包:

雞蛋與高牆

高牆想人格謀殺
支持樓主
執柒咗佢啦
最基本禮貌都唔識仲學人做生意
你以為自己好有料?
除咗身高
啲人仲識你啲乜?
覺唔覺得被傳媒人格謀殺?
Book
盲撐既始終都會盲撐
委屈絲打啦
戀(亂)講野
支持樓主、小心啲傳媒
我地會支持你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞