iphone 13 /pro max/pro 叫春區(2)

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
好差?我冇用過啊
5G 嚟講:
csl / 芝麻 > 3 > SMC
好似係$238
優惠價
咁差搭車收唔到?
屌佢老味啱啱上smartone care睇,佢有個預訂新iphone專區,咁我之前登記red pass做乜鳩
應該係啦
續約可能係其他價
又話冇人訂
Aos 10月中先送藍256啦
覆蓋冇大問題, 因為佢個 5G 大多數係用 N1 DSS, 即係同 4G share 同一 spectrum / bandwidth, SMC 賣廣告表示係優點 (同 4G 覆蓋一樣), 但其實係缺點 (DSS 係慢版 5G)
仲諗緊藍色定黑色
利申等walkin
唔怪之得而家4g咁撚慢啦
有冇人知ted pass係咪冇得出iphone
老實講, 頻譜唔夠兩間 C 記靚, 只係好 3 仔少少, 同埋你睇個勢 SMC 同 3 都唔會燒錢落 5G, 因為 5G 要攪得好, 例如之後嘅 5G SA 要起過晒啲站, 真係邊個錢多仲要肯燒錢先有得做阿一阿二
我自己都有個 No. 用緊 SMC, 如果齋睇格數 SMC 一定係最差, 而家好多地方都收得 2-3 格 (iPhone 4 格為滿)
睇唔明smartone講咩
姐係red pass買可以雙倍容量?
仲有無得trade in
我去過好多區好多地方都係咁, 用雙卡 iPhone 一睇就知出事
其實 5G NSA 已經幾燒錢吓, 似乎要縮減成本
又無講明簽咩plan 要比500蚊訂
又無寫現有客戶得唔得
個預訂後面要入返red pass
點cut單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞